Szekeres Viktor

Az ORTT még mindig vizsgálja Csintalant

Miközben az Országos Rádió és Televízió Testület februári adása miatt a minap megintette gyűlöletkeltésért az Echo TV-t, gőzerővel dolgozik más panaszok kivizsgálásán is, így a Hír Televízió egyik műsorvezetője ellen benyújtotton is.

A Csintalan Sándor vezette Vonalban című betelefonálós műsorral kapcsolatban ugyanis két panaszos is kifogásolta egy, az április 22-i adásban elhangzott gyalázkodó éneket, valamint azt, hogy a műsorvezető nem kapcsoltatta ki a műsorból a daloló betelefonálót, sőt, szóban is csak egyszer intette meg.


A jobboldalinak tartott hírtelevízió lelkes nézői szerint ugyanis az egyik betelefonáló olyan általa kitalált dalt adott elő, amely a miniszterelnököt és a kormányt szidta. Az ének szövege állítólag "felháborító volt, és hemzsegett a rosszindulatú megjegyzésektől".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • REALista #11
  • god25 #10
    ...és csodálkozik, ha betörik a zsíros pofáját...
  • very12 #9
    Ismét ORTT és kivételesen helyesen dönthetnek ha megbüntetik a müsorvezetőt mert egyszer szól rá a dalolóra, mivel egyszersem kellet vona hanem vele együtt kellet volna énekelnie.
    Ezért is fog jól szavazni majd az aki egyik nagy pártra sem szavaz a kormányválasztás idején. Legyünk igazságosak és ne hagyuk hogy mindig ugyan azok zsákmányolják ki az országot a kis pártok is szerezzenek már pár hektár szőlőt, 10-20 Villát, lakást, Azoknak a rokonai is legyenek cégvezetők meg miegymás :D
  • JL666 #8
    "Az ORTT még mindig vizsgálja Csintalant" AZ ORTT MÁR ORVOSI FELADATOKAT IS ELLÁT?! Mit vizsgálnak?! vérkép, EKG?!
  • sale #5
    "a miniszterelnököt és a kormányt szidta."

    Hihetetlen botrány, hogy volt képe azt a szent embert - aki Vágó István szerint egy "II. József" - és szakértői kormányát szidni..?! )
  • Narxis #4
    Az ének szövege állítólag "felháborító volt, és hemzsegett a rosszindulatú megjegyzéstől".

    :DDDDD

    Ekkora faszságot, innen már csak egy lépés a cenzúra. Egyáltalán minek néz egy kormánypárti lelkületű ember egy vérig ellenzéki csatornát?
  • oli314 #3
    Nem értem ha az Sg politikamentes akkor mi a f*sznak kell lehozni ilyen politikai felhangú cikkeket amihez úgyis csak olyan comment születik ami politizálni fog. Most nem azért de ki a tökömet érdekli a két panaszos?? és ez hír?
    én is mindjárt elkezdem nézni az atv betelefonálós műsorát(gondolom még mindig van) aztán utána keresek valamit ami miatt panasszal élhetek az ORTT-hez...remélem akkor azt is felteszi ide szekeres viktor hírnek, hogy: "a műsorral kapcsolatban ugyanis egy panaszos kifogásolta".... nc
  • Sanyix #2
    Hívjuk seggítségül Böszman-t, ő megmenti a világot a gonoszok elől.
  • zola2000 #1
    Hát, ilyen böszmeséget...