Szekeres Viktor

Az ORTT szerint gyűlöletkeltés volt

Az Országos Rádió és Televízió Testület, az ORTT úgy döntött, hogy gyűlölet keltésére alkalmas volt az Echo TV Kibeszélő című műsorának egyik februári adása.

A médiahatóság fel is szólította közleményben a Magyar Hírlap-tulajdonos Széles Gábor által birtokolt csatornát, hogy "a jövőben tartózkodjon hasonló tartalom sugárzásától", ha lehet ne keltsenek gyűlöletet.

Az indoklás szerint az inkriminált Kibeszélő február 11-i adása ugyanis alkalmas volt a kormánypárti képviselőkkel szembeni gyűlölet keltésére, ugyanis nem egy megszólaló tartózkodott az érvektől és azok helyett szélsőséges megjegyzéseket tett, például agyonlövéseket és lámpavasra szedéseket, sőt azokban való részvételt emlegettek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koxaka #14
    nem azzal van a baj, hogy embereknek véleményük van, és el akarják azt mondani, még ha olyan primitív is, mint a szóbanforgó (mert utálni lehet a kormány politikáját, akár a politikusokat is, de "agyonlövésükre és lámpavasra szedésükre" buzdítani primitív dolog, ezt lássuk be); hanem hogy a műsorvezető nem moderálja őket kellőképpen, sokszor még bólogat is hozzá (pörzse sanyi műsorát ajánlanám mindenki figyelmébe). ergó a vélemény elhangozhat, csak ami utána a műsorvezető részéről történik, azért a csatorna a felelős. (mistermiskolcz, nem az a műsor...)
  • ziipp #13
    Ja, de akkor miért nem folyik vér?
  • Wittgen #12
    A mai magyar ember már mindenféle műsor nélkül is gyűlöli a politikusokat. Bárkit megkérdeztek az utcán 10-ből legalább 9 azt mondja: vesszenek mind.
  • very12 #11
    Hát igen az ORTT ismét bebizonyította hogy egy semmitérő szervezet
    Mert megint azokat piszkálja akiknek igazuk van, mivel gyülőletett már nem kell kelteni a politikusók iránt hanem az elhangzottakat végrehajtani.
    Miután akik a "Magyar" országot az elmult közel tíz évben irányították egyikőjük sem volt magyar hazafi és semmit sem tett a nép érdekében csak kizsákmányolást folytattak. Az ORTT pedig az a szervezet mely ezeket a ****-kat védi és korlátozzák a szólás szabadságot hisz az adásban is mindenki csak a saját jogos véleményét osztota meg másokkal és aki nem ért velük egyet az nem is Magyar ember.
    Röviden ennyi
  • trogi #10
    Ó jaj, Ti intoleráns bitangok! Hát nem gondoltok a jövőtökre, az unokáitok jövőjére? 70 év múlva biztos jobb lesz! Mi jót akarunk nektek, Ti meg betonba döngölni, minket, ártatlan krokodil (oppardon, bocsánat, kajmán) lelkeket?
  • Che #9
    Noh egy értelmes cikk ami csak arra lesz jó hogy hünapokig itt fog folyni a vér a nyomorult politikai nagyokosságok miatt...gratula...
  • Komolytalan #8
    Ha levágod előtte a lábukat baltával - simán.
  • hiba #7
    legyen népszavazas
    akasszunk vagy ne?
    bevállalja?
  • Sanyix #6
    Az elég magas akasztáshoz?
  • mistermiskolcz #5
    Gondolom erről a műsorról volt szó:

    http://napiszar.oldal.info/?p=599