Szekeres Viktor

Megkurtítják a Simpson családot

Az amerikai piacon minden szempontból doyennek számító sorozat rajongói kicsit szomorkodhatnak, hiszen a Simpson család legújabb, 20. szezonja csak 20 részes lesz a megszokott 22-vel szemben.

Az ok pedig a készítési folyamat késlekedése, hiszen addig nem indulhatott el a gyártási folyamat, míg nem sikerült a stúdiónak és a sárga figurákat szinkronizáló színészeknek megegyezniük lejáró szerződésük megújításáról.


Azonban mostanra már minden akadály elhárul és a napokban kötött új szerződés szerint a sorozat legfőbb hangjai, a Homert, Bartot, Marge-ot, Moe-t, Lisát és Mr. Burns-t alakító színészek immáron 400 ezer dollárt fognak kasszírozni epizódonként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #12
    szerintem a Futurama is jó ott mindenkire illik a hangja.De megszokás kérdése
  • winnie #11
    mármint 50, nem?:) bartot egy 50 éves nő szinkronizálja eredetiben, magyarban meg a supernaturalből sam vagy a reaperből sock:)
  • Hedgehunter #10
    MAgyar szinkron hanyadek.... En eloszor kinnt neztem es elajultam de mikor nyaralni hazamentem nem hittem el mennyire nem jon vissza semmi poen.......
  • torcipepe #9
    kezdtem megijedni, hogy valamelyik szereplővel rövidítik meg a sorozatot
  • AZTA #8
    Ja :D Az eredetibe Bartnak ilyen kis 5éves csaj hangja van :D
  • Broafka #7
    bazég... szinkron szinész leszek! :-/
  • schrank #6
    szerintem jobb a magyar hang mint az angol
  • winnie #5
    a szinkronhangok megítélése rém szubjektív, nyilván egy hardcore simpsons-rajongó csak röhögne azon, hogy a magyar hangok jobbak, hiszen homer vagy bart hangját nem lehet visszaadni, eredetiben az igaziak.

    viszont, ami nem szubjektív, és ami sajnos megöli a szinkronos verziót, az a botrányosan gyenge magyar fordítás. volt 3 évad közben, amikor korrekt volt, és a legújabb szezonok is elfogadhatóak, de sajnos a sorozat zöme egyszerűen rémes, rengeteg poént kinyír nem ért, félreértelmez.
  • schrank #4
    én ha tavaj nem nézem meg a mozit soha se érdekeltvolna így meg a movie után végignéztem az egész sorozatot és nem csak azért hogy röhögjek hanem hogy nyomonkövessem mennyit változott a világ 20 év alatt
  • ziipp #3
    Ez az a sorozat, ahol a magyar szinkron sokkal jobb, mint az angol. Ott a legtöbb karakternek ilyen bugyuta, kappan hangja van. Ellenben jó hazai, alkohol szagú, lácndohányos Homér hang, meg az érdes Marge szinkron. Jó lett na. Többek között ezért nem szedem az angol verziót, tehát az új részeket még nem láttam, de amondó vagyok, hogy ez az egyik legjobban időtálló sorozat a piacon.