Szekeres Viktor

Tévés Shrek-folytatás készül

Bár a Shrek-sorozat mostanság éppen abba az irányba indult, amit hajdanán, még az első mozifilmben kiparodizált, a franchise sikere töretlen és a kevésbé kritikus szemléletmóddal rendelkező nézők ugyanúgy csápolnak ma is a zöld ogre nevének hallatán, mint tették azt pár éve.

És, ha egy franchise sikeres, akkor azt minden fronton érdemes folytatni, hiszen a közönség igénye az elsődleges. A Shrek készítői is így tesznek, ugyanis novemberben a DreamWorks Animation's az ABC tévécsatornán bemutatja a 20 perces (bruttó félórás) "Shrek the Halls" című filmet, melyet többek között az ismert sztárok: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz és Antonio Banderas szinkronizálnak - akárcsak a mozifilmben.


A történet szerint, amikor végre Shrek lepihenhetne és élvezhetné családjával a meselétet, eljő a karácsony, amely mindenki számára az örömöt jelenti, kivéve az ogrénak. Persze ő Fiona és a gyerekek kedvéért próbál jó képet vágni a hajcihőhöz, de az alkalmazkodása sem mindenható és a végén egy feledhetetlen karácsony kerekedik húzodozásából.

A Shrek the Halls-t Gary Trousdale, Sean Bishop, Theresa Cullen és Bill Riling írta, valamint Gary Trousdale rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FMP Misi #6
    Megtekinthetitek a teljes filmet, valmint a hozzá tartozó cikket a következő oldalon:
    Shrek karácsonyi kiadás - http://www.fmp1.net/hirek/?p=94
  • winnie #5
    a 4. rész nem lett volna, majd jön 2010-ben és az egyik legbiztosabb siker lesz, lévén a 3. rész is az.
  • dlb #4
    Hat igen valahogy a xart is ki kell paszirozni a story-bol. Szerintem a 4. resz egy nagy bukta lett volna, igy ezzel a kis "ize`"-vel (egyebet nem tudok ra irni ) kisebb koltsegvetes kisebb bukta. Es az mas kerdese, hogy hanyan fogjak letolteni vagy megnezni mert az embereket erdekli (en is letoltom)de a minoseget nem mennyisegbe merik.
  • kricsi #3
    Érdekes lesz, biztos leszedem a TvRIP-et :)
  • PrisonMan #2
    Ahogy mondod
  • Mister #1
    Shrek rulez :)