Szekeres Viktor

Csalódást keltett a Lost-finálé nézettsége

Persze ez csak a hatalmas elvárások miatt nevezhető csalódásnak, mindenesetre a 3. szezon nézettségéből kiindulva sokan több milliós ugrást reméltek a 4. évad lezárásától, de ez nem valósult meg.

Ha valaki azzal próbálná magyarázni a jelenséget, hogy a 3. évados zárórész jobb volt, azt lehűtenénk azzal, hogy a finálét éppen nézők ezzel a ténnyel még nincsenek tisztában, mint ahogy most sem lehetett tudni előre, hogy lesz-e durranás vagy sem a befejezésben.


Mindenesetre tény, hogy a rajongói fórumok az egekbe magasztalják a sorozat 4. szezonját lezáró duplaepizódot és a nézettséget tekintve is magabiztosan tartja helyét a Lost a fiatalok által legnézettebb 5 sorozat között, de főleg a 16 millió nézőt vonzó 4. évados nyitányhoz képest jelentős a visszaesés a 12.3 milliós nézettségű finálé esetében. (Viszont, ahogy várható volt, az előző 11 milliós részekhez képest növekedtek a számok.)

Aggodalomra azonban nincs semmi ok, hiszen a Lost azon két sorozat egyike, mely tavalyi epizódjaihoz képest növelni tudta az átlagnézettségét, pedig a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja miatt meglehetősen sok tévénéző hagyta ott sorozatait tavasszal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #12
    A Lost az egyik legdurvább sorozat, és ami a legjobb, hogy tényleg halad előre a történet és nem húznak minden apróságot a végtelenségig.
    Ez a kép meg nagyon durva :), bár ez a stílus nem nagyon illik a csajhoz, inkább Lara Croft-ként nézném meg :).
  • FoodLFG #11
    Ja, hogy popsija is van ^^ Azért Viktor barátunknak (ha az ő keze van a dologban) nem az ilyen képeken kéne gyakorolni a photoshopot. ^^v

    Lost:
    A harmadik évad vége jó volt, mert ott sok minden történt. Bár még több kérdés merült fel bennem, de legalább érződött, hogy jobban előremegy a történet. Mondjuk, hogy hova tart arról fogalmam sincs.. (majd megnézem a negyediket is:) )
  • Cavaldi #10
    Nagyon szépen köszönöm
  • 0Speed0 #9
    Beírod gugliba a nevét és a képtalálatoknál ez az első :D
    Egyébként itt van!
  • koschwarz #8
    ez a csaj annyira helyes és szexi, hogy már fáj.

    lost rulz!
  • winnie #7
    hehe, nekem az első évad mindent visz, de minden tisztelet, hogy ennek ellenére nézted, mert ami nekem nem tetszik, azt már 2-3 rész után hajítom a kukába. (sőt, sajnos már nem csak a nemtetszőket kell kikukázni, hanem a "nem rossz"-akat is, annyi a durva jó sorozat.)
  • Cavaldi #6
    Nagyobb febontás valaki
  • Mythic #5
    Elég komoly ez a kép. :) Nem annyira jon be nekem ez a csaj, de ezen a képen kimondottan helyes. :) Szerintem is egész jó a sorozat, nekem az elso évad totál nem tetszett, de azután érdekesebb lett az egész sokkal, legalábbis szerintem.
  • winnie #4
    igazából már túl sok mindent tudunk - jó páran kijutottak a szigetről, visszamentek a civilizációba, stb.
  • emp #3
    Én már régóta nem nézem... Még mindíg nem tudni semmit semmiről??? :D