Csalódást keltett a Lost-finálé nézettsége
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Lost az egyik legdurvább sorozat, és ami a legjobb, hogy tényleg halad elõre a történet és nem húznak minden apróságot a végtelenségig.
Ez a kép meg nagyon durva 😊, bár ez a stílus nem nagyon illik a csajhoz, inkább Lara Croft-ként nézném meg 😊.
Ez a kép meg nagyon durva 😊, bár ez a stílus nem nagyon illik a csajhoz, inkább Lara Croft-ként nézném meg 😊.
Ja, hogy popsija is van ^^ Azért Viktor barátunknak (ha az õ keze van a dologban) nem az ilyen képeken kéne gyakorolni a photoshopot. ^^v
Lost:
A harmadik évad vége jó volt, mert ott sok minden történt. Bár még több kérdés merült fel bennem, de legalább érzõdött, hogy jobban elõremegy a történet. Mondjuk, hogy hova tart arról fogalmam sincs.. (majd megnézem a negyediket is😊 )
Lost:
A harmadik évad vége jó volt, mert ott sok minden történt. Bár még több kérdés merült fel bennem, de legalább érzõdött, hogy jobban elõremegy a történet. Mondjuk, hogy hova tart arról fogalmam sincs.. (majd megnézem a negyediket is😊 )
https://twitter.com/foodlfg
Nagyon szépen köszönöm<#wave>#wave>
Ha eltűnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.
Beírod gugliba a nevét és a képtalálatoknál ez az elsõ 😄
Egyébként itt van!
Egyébként itt van!
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
ez a csaj annyira helyes és szexi, hogy már fáj. <#finom>#finom>
lost rulz!
lost rulz!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hehe, nekem az elsõ évad mindent visz, de minden tisztelet, hogy ennek ellenére nézted, mert ami nekem nem tetszik, azt már 2-3 rész után hajítom a kukába. (sõt, sajnos már nem csak a nemtetszõket kell kikukázni, hanem a "nem rossz"-akat is, annyi a durva jó sorozat.)
Nagyobb febontás valaki
Ha eltűnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.
Elég komoly ez a kép. 😊 Nem annyira jon be nekem ez a csaj, de ezen a képen kimondottan helyes. 😊 Szerintem is egész jó a sorozat, nekem az elso évad totál nem tetszett, de azután érdekesebb lett az egész sokkal, legalábbis szerintem.
igazából már túl sok mindent tudunk - jó páran kijutottak a szigetrõl, visszamentek a civilizációba, stb.
Én már régóta nem nézem... Még mindíg nem tudni semmit semmirõl??? 😄
Francba...épp elkezdtük, és már vége is...<#szomoru1>#szomoru1>
Mindegy, nem sokára jön a Weeds (aka Nancy ül a fûben)<#nyes>#nyes>
Mindegy, nem sokára jön a Weeds (aka Nancy ül a fûben)<#nyes>#nyes>
Szerintem ütött az egész évad, sajnos rövid volt, de ez mindenre igaz 😞
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal