MTI

Haláli pletykák a Szex és New York filmváltozatáról

Akkor most mi is lesz: Szex New Yorkban vagy Halál New Yorkban? A nagy sikerű tévésorozatból készült játékfilmről, amely hamarosan a mozikba kerül, széltében-hosszában pletykálják a neten, hogy meghal benne az egyik főszereplő.

Michael Patrick King rendező kész megcáfolni a legvadabb rémhírt: jelesül, hogy a nagy Ő, azaz Mr. Big , akit a romantikus vígjátékban Chris Noth alakít, végül beadja a kulcsot. "Megölni Mr. Biget? Fáklyával üldöztek volna körbe a földgolyón a nők" - rémüldözött King, aki maga írta a forgatókönyvet és Sarah Jessica Parkerrel, a film egyik sztárjával a produceri feladatokon is megosztozott. A nagy Ő halálának ötletét elég korán elvetette - nyilatkozta a rendező -, bár nem tagadta, hogy némi pátoszt és melodrámát azért akart csempészni a szkriptbe.

De nem annyi drámát, amennyit egy ilyen halálestet ígér: "Érzelmi hullámvasutat akartam, de a végső célom az volt, hogy a "barátnőink" - azaz a közönség - boldog legyen. És nem hiszem, hogy Mr. Big halála boldoggá tette volna őket." A haláli pletyka azonban a nyomtatott sajtót is megihlette: a New York Magazine szerint a csinos és hebrencs Charlotte hagyja ott a fogát egy fatális teniszbalesetben. Akkor tehát mégis meghal valaki? A sztorit nem ismerjük. De King, akinek a produkcióját június 5-től vetítik a magyar mozik, azért erre a kérdésre is megválaszolt a maga módján: "Egy nyári filmről van szó. Minek ölnék meg bárkit is?"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Blasta #1
    "Egy nyári filmről van szó. Minek ölnék meg bárkit is?"

    Miért, nyáron nem lehet halálesetet tartalmazó filmet a mozikba küldeni? Netán a rendező szerint nyáron nem halnak az emberek? Soha? Senki? :DDDDD