Szekeres Viktor

Az MTV újabb Tűzvonalban-epizódokat rendelt

Igazi sikertörténet lett egy magyar sorozatból - ezt sem hitték volna sokan a Tűzvonalban indulásakor, de a sok hazai bukás után végre született egy olyan széria (ráadásul az akció-krimi fajtából), mely elnyerte a nézők szeretetét.

Általános jelenség a saját gyártású produkcióknál, hogy a készítőkre népharag zúdul a neten keresztül, bár nem tudni, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, vagyis a gyenge műsorok vagy a minden hazai produktumra hegyeset bökő internetező.

A Tűzvonalban általában pozitív (de nem elszálló) kritikái viszont arra engedtek következtetni, hogy ami elfogadható minőségben készül, arra vevő is a hazai néző. Nem véletlen, hogy heti 5-600 ezren kísérik figyelemmel az angyalföldi rendőrőrs kalandjait, melyekből újabb 17 epizódot láthatunk ősszel, miután az idei évad, a második, véget ér.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sekler #5
    jó sorozat, én szeretem:)
  • Wittgen #4
    Nem rossz, sőt magyar viszonylatban elég jó. Sőt nekem tetszik annyira, mint az amcsi menő sorozatok. Persze ez főleg a jó íróknak és néhány jó színésznek köszönhető, meg az operatatőri munkának.
  • GYUFo #3
    Nekem meg bejön, igaz még a második évad kimaradt. De ami késik nem múlik. :)
  • edios #2
    Nekem se tetszik, viszont tényleg jobb sorozat az eddigi magyar sorozatoknál. Mondjuk ezt nem nehéz elérni..
  • ziipp #1
    Egy darabig néztem "lokálpatriótizmusból" csak azért is, de nekem nem jött be. Ez persze nem feltétlenül az ő hibájuk, a CSI sorozatok sem tetszenek például.