Ötvös Tibor

Vasember spoiler

Szinte minden fórumon és kritikában szerepel az a szöveg, miszerint a vége főcím után egy extra meglepetés várja a képregényrajongókat. Nos, aki esetleg lemaradt volna a jelenetről, az most megnézheti. Figyelem, spoiler veszély!

A videó nagyon rossz minőségű, ráadásul a tömeg reakciójától alig-alig hallani, mit is mond Samuel L. Jackson. A lényeg a következő: Jackson Nick Fury alakjában tér be Vasemberhez és megkérdi tőle, hogy tényleg úgy gondolja, hogy ő az egyetlen szuperhős? Mire témát vált és kijelenti: "Azért jöttem, hogy a Bosszú Angyalairól beszéljünk." És vége.



Ezzel bizony eléggé megnőttek egy régóta várt The Avengers - Bosszú Angyalai film elkészültének lehetőségei. Aki a csapatról bővebb információt szeretne, az itt olvashat utána - megéri.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Burdi #17
  • immovable #16
    és még meg is magyarázod a hülyeséged, hát erre csak annyit lehet mondani, hogy: GRAT xDDDD
  • Loverman #15
    jah, a David Hasselhof féle Nick Fury filmet már meg se említsük... de gondolom valakinek az jön be, arra veri, nem az "újgenerációs vackokra"... amúgy mostanra az eredeti Nick Fury már olyan öreg lehet hogy mindenki simán összetévesztené Snake-kel a MGS4-ből..
  • Nethyrrea #14
    Nick Fury a SHIELD rövidítésű szervezet vezetője (filmben a hosszú nevüket mondták, csak a végén, amolyan kacsintásképpen közli az ügynök hogy "hívjon minket csak SHIELD-nek"), szuperhősökkel működnek együtt, egy amolyan hiperszupermegatitkos rend őrei szervezet.
  • Kingsley #13
    most komolyan, tényleg olyan nehéz elolvasni ezt a pár hozzászólást mielőtt írsz?
  • kropotkin #12
    Nick Fury eredetileg nem egy oszulohalanteku, kemenykotesu feher ficko aki mindig szivarozik?
    Mert Jacksonra nem igazan illik ez a leiras. :(
  • neoG #11
    inkább retro gyerek, mert hogy ne tudjon 60 évesen szöveget értelmezni (3hsz.),az szerintem kizárt
  • Loverman #10
    lehet hogy egy "újgenerációs vacak", a Marvelnek viszont az 1960-as évekbe visszanyúló, csűrt-csavart sztorik/univerzumok vacakok, és az Ultimate karakterekkel akar új lapot kezdeni. Ha feltűnt volna, a Vasember a filmben sem a vietnámi háborúban sérült meg és építette meg a gépét, ahogy az eredeti történetben. úgyhogy jobb ha megszokod az újgenerációs vackokat. gondolom te vagy retro gyerek vagy, vagy 60 éves. nos?
  • Szolnokboy1 #9
    jovan, b+, akkor azt magyarazd mar meg mér szóltál be winnienek? leírt egy egy egyszerű tényt, te meg beszólsz neki. te egyenesen csóró vagy IQ terén, nem úgy warn terén. na csá!
  • gabr #8
    Látom te se vagy valami IQ gazdak emberke... idézek: "A ultimate nick fury egy újgenerációs vacak!"