Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága

Május 22-én visszatér a mozikba mindenki kedvenc kalandor-régésze. A várakozást enyhítendő jelent meg pár kép a neten, melyek további reményre adnak okot.

Valószínű utoljára foglalkozunk a Van képünk hozzá-rovatunkban Indiana Jones negyedik kalandjával, hiszen már nagyon közel a bemutató. Remélhetőleg utána csak a remek box office eredmények kapcsán számolhatunk be a filmről.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A sztoriról továbbra sem tudni semmi biztosat, Lucas úrék nagyon jól titkolták a történetet. Bár már megindultak a találgatások egy esetleges ötödik részről - sőt, egy újabb trilógiáról is pusmognak Hollywoodban -, de a szereplők korára való tekintettel valószínű utoljára állt össze ebben a felállásban a csapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • raven87 #15
    Fúj Indiana Jones...
    A Postal úgy is megveri nézetségben. :)
    ---
    Még mielőtt valaki félreérteni imádom az Indiana Jones filmeket.
  • Rundstedt17 #14
    a liberális mai sajtó gyakorlata,illetve a régi szovjetek fasiszta hordának titulálja őket:D
  • Rundstedt17 #13
    vicceltem pont:D.nem vetted észre még a média általában a nemzetiszocialistákat is fasisztázzák:D
  • pauly #12
    Ja,nekem is ez a bajom,sok helyen nagyon mű az egész :/
  • CaptainRumi #11
    ez több sebből is vérzik amit mondasz....mivel nem igaz h az új filmben a legtöbbet műteremben vették fel valamint az sem igaz, hogy a régi részekben semmi CGI nem volt a helyszíneknél,trükökkben (elég ha csak a frigyláda keresésénél az eget figyeled, olyat nehezen találnál a természetben)

    De még ha az új film furának is tűnik a képek alapján ezzel nincs semmi baj.Az Indiana Jones filmek és úgy összeségében az ILM által grafikált filmek mindegyike újdonság volt a maga idejében.Szerintem kár gátolni a technika fejlődését.

    ja és Rundstedt17 a nácik nem fasiszták hanem nemzetiszocialisták :D (töriesszés voltam ne viccelj :D )
  • Wittgen #10
    Nekem csak az a bajom, hogy a trailer, valamint a fenti képek alapján nagyon látszik, hogy műteremben vették fel a jelenteket, a legtöbbet green (blue?) screen előtt, majd a CGI oda lett téve. A régiekben nagyon jó volt, hogy nem volt semi CGI, csak rendes trükkök, élő helyszínek.

    A képek hangulata tisztára, mintha a 300-at nézné az ember.
  • Rundstedt17 #9
    fasisztákat szétolvasztani lehet:D....amúgy az első és a harmadik volt a legjobb.a második egy kicsit gyerekes rész volt fura ellentétben magával,mert egyrészt gyerekes másrészt szívkitépés miatt mégis brutál.nem tudták eldönteni hogy a második gyerke vagy felnőtt legyen?
  • CaptainRumi #8
    Azok csodák csodájára bent maradtak....szánalmasak mind
  • Seth #7
    De utána már mutatták a szívet a kezében,meg amikor égett.
    Én azon néztem nagyobbat,amikor azt is kivágták amikor megitatják azzal a szarral. Először ügye kiköpi,utána meg asszem befogja az a nagy darab a száját, na ez nem volt, nade mire fel? Hogy a kisgyerek nehogy így itassa meg a haverját vagy mi a rák?
    A másik pedig, hogy asszem vmelyik német adón láttam régebben, a jegelt majom agyvelős részt totál kivágták ,az se semmi
    Első részt nem láttam, ott gondolom a szokásos részeket szedték ki, a nagydarab vére felkenyődik a repülőre,amikor szépen ledarálja a rotor, a másik pedig a vége,amikor a németek "szétolvadnak"
  • Gladiator #6
    ja, igen az vicces volt:D nem is nagyon értettem, hogy Indy mire mondja, hogy "még mindig életben van", mer mondom nem is történt semmi:D