Ötvös Tibor

Madonna remakelne

Miközben Hollywoodban mindenki egy korábbi sikerfilmet dolgoz fel, addig Madonna a filmtörténelem talán legszebb filmjének tartott Casablancát szeretné remakelni. A főszerepben természetesen saját magát képzeli el.

Madonna nem adja fel és számtalan siketelen film után saját kezébe veszi színészi karrierjét. A popsztár eddig olyan filmekkel járatta le magát, mint A tanú teste vagy a Hullámhegy, ám az Evita címszerepében csak kiénekelt magának egy Golden Globe-ot. Ezúttal azonban - a hírek szerint - az eddigieknél is nagyobb fába kívánja belevágni képzeletbeli fejszéjét.



A díva ugyanis jelenleg a Kertész Mihály rendezésében készített és filmtörténeti remekműnek kikiáltott Casablancát szeretné feldolgozni - saját magával a főszerepben. Az eredetileg Ingrid Bergman által alakított nő Észak-Afrika helyett ezúttal Irakban találkozna régi szerelmével.

Madonna jelenleg is házal az alkotással, hiszen eddig egyetlen stúdió sem csapott le a lehetőségre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dakkon #6
    jaja télleg jo. jolnyomja Owen. :D csípem.
  • ziipp #5
    Tényleg nem rossz. :)
  • ziipp #4
    MADONNA NE REMAKE-LJEN SEMMIT! Meg egyáltalán, menjen zsűrizni az American Idolba. :b

    Dear Madonna, if you read this, please, forget doing more movies!
  • bertino #3
    ez a reklámfilmjük egész jó lett :)

  • Kemuri #2
    Aztán Guy helyében belenéznék a tükörbe is belemondanám: "Öregem, te sem vagy több egy one-hit wondernél".
  • CitizenX #1
    Szóval még mindig nem volt képes felfogni, hogy semmi dolga a filmek világábsn, és cssk égeti magát? Hmmm... Guy helyében egy kellemes vacsora közben emberi hangon felvázolnám neki, hogy miért nem baró ő szinésznőnek, aztán meg berángatnám az ágyikóba, és megmutatnám neki, hol kell nagyot alakítania. :)