Szekeres Viktor

Az RTL Klub nyerte a nagy összecsapást

A tévénézők minden bizonnyal kettőzött figyelemmel várták a hétfő délutáni nagy összecsapást, amikor is az RTL Klubos Vacsoracsata és a TV2-es Hal a tortán csapott össze. Az RTL Klub győzedelmeskedett, de még messze a vége.

Úgy vélhetjük, hogy amikor egy időben ugyanolyan, vagy hasonló műsort ad a két csatorna, akkor minden bizonnyal a nézettebbnek számító RTL-t választják a nézők, s lőn. A kék, TV2-es sarokban Gesztesi Károly főzött sztártársaira, Hargitai Beára, Rúzsa Magdira, Hujber Ferencre és Növényi Norbertre, míg az RTL Klubon mindenki Bea asszonya készített vacsorát Soma Mamagésának, Kinter Oszkárnak, Benkő Dánielnek és Sütő Enikőnek.


A premier az RTL-es Vacsoracsatának sikerült jobban - a gasztro reality a 18-49 évesek körében 36,6 százalékos nézettséget ért el, s ezzel még a Balázs Show népszerűségét is elhomályosította, a TV2 valóságshow-ja csak a kereskedelmi célcsoport tévénézőinek 19,4 százalékát ültette a képernyők elé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • willcox #10
    Nem is kapunk. Szélhámosok és csalók próbálják befolyásolni a népet.
    "amikor car-t valasztunk" - ez mi a franc akart lenni?
  • REALista #9
    hogy érted hogy nem kamuzik?Maga Uri Geller is egy nagy kamu...
    Itt egy jó videó Uri-ról.Angol tudás kötelező.
  • banok #8
    akkor mit keresel itt?
  • sipiatti #7
    könyörgöm minek ilyen teljességgel bulvárhír az sg-re???? Mi köze az informatika és tudományhoz? ez nem hír, hanem spam.
    nem kéne az oldalból blikk.hu riválist csinálni...
  • Tinman #6
    Egy ilyen showt várok... az Uri Geller-félét.
    Ha csak 2 ember lesz aki, nem kamuzik, akkor már megéri nézni.
  • savior #5
    amit leirtal az minden felmeresre es szavazasra igaz. meg amikor car-t valasztunk se hiteles a szavazas, mert a 18 even aluliak pl nem szavaznak es sokan el sem mennek. szoval ha a te allaspontodat hasznalnank, akkor soha semmirol nem kapnank atfogo kepet.
  • willcox #4
    Hamis a megállapítás. Maximum az mondható ki (amennyiben nem csaltak), hogy azokon a helyeken, ahol mérőkészülék van, ott többen kapcsoltak a retekre. De az egyáltalán nem biztos, hogy nézték is a műsort. Azt a pár embert pedig kivetíteni a teljes lakosságra, az egyenesen szélhámosság.
    Mellesleg gondolom, hogy csak olyan helyekre van kitelepítve a készülék, ahol más csatornát nem nagyon lehet fogni. Mert ahol lehet, ott valószínűleg nem retket vagy csigát néznek. Egyébként is ki nem szarja le, hogy más mit néz?
  • neptum #3
    de jó hogy nem nagyon nézzek TV-t
  • bertino #2
    kb. :DDDDDD
  • Polemius #1
    "A tévénézők minden bizonnyal kettőzött figyelemmel várták"

    Várta a nyavalya.