Ötvös Tibor

Disney premierek kitűzve

A Disney kihírdette néhány készülő filmjének bemutatási dátumát. Eszerint a Prince of Persia film 2009. június 16-án kerül a mozikba, de a Faterok motoron folytatása, az Old Hogs időpontját is kitűzték.

A Disney nagyon bízik Jerry Bruckheimerben és miért ne tenné? A producer eddig csak sikereket gyártott az egeres stúdiónak és a Disney reményei szerint ez a jövőben sem változik. A tervezett Prince of Persia mozifilmhez a rajongók komoly elvárásokat támasztanak, hiszen talán ez lesz az első jól sikerült játékadaptáció.



A Disney épp ezért 2009. június 16-ra tűzte ki a bemutató dátumát, így a film a Transformers második és a Jégkorszak harmadik részével kell, hogy megküzdjön. De további alkotások is időpontot kaptak: a Hannah Montana Movie 2009. május 1-én az X-Men Origins: Wolverine ellen száll harcba, a Faterok motoron folytatása, az Old Hogs pedig 2009. április 10-én debütál. Bruce Willis futurisztikus akciója, a Surrogates 2009. november 20-án, Hálaadás napján kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sweech #4
    resident evil-t sem uwe boll rendezte, mégis fos
  • Broafka #3
    egyet értek, a Silent Hill volt az eddigi legjobb játékadaptáció (és miért? mert ezt legalább nem Uwe Boll rendezte...)
    a Hitman is jó volt, de csak mint film, nem adta vissza nekem a játék hangulatát, hiányzott egy kis lopakodás, és ami alegjobban hiányzott nekem, az a ruhacserélgetéses elbújós dolog! :) az olyan tipikus Hitman-es! :)

    De ezt a PoP-ot nagyon várom már! (jó hogy anno még 2006-ra volt kitűzve, 2006-ban meg 2007-re és 2007-ben meg 2008-ra, hmm, akkor most 2009-ben 2010-re vagy hogy?)
    még egy teljes év! :_(
  • sanner011 #2
    "A tervezett Prince of Persia mozifilmhez a rajongók komoly elvárásokat támasztanak, hiszen talán ez lesz az első jól sikerült játékadaptáció."

    Silent Hill? Himan? Szerintem ezek is elég jók lettek.
  • zaki #1
    Faterok motoron 2? Nekem az első rész rohadtul nem jött be, annyira elröltetett volt az egész, de ha ezt zabálja a nép... PoP múvira kiv leszek, Jégkorszak 3 tuti siker lesz, TF 2-ről nem is beszélve, én ezt várom a legjobban, meg ezt a BW sci-fit, amiről most hallok először. Wolverine-ről nem tok nyilatkozni, nem láttam az Xm-Men-eket.