Szekeres Viktor

Folytatódik a Smallville

Idehaza is meglehetősen nagy az ifjú Superman kansasi kalandjainak rajongói tábora, ezért kísérte a fanatikusok között nagy felháborodás a TV2 azon lépését, hogy a 3. évadot követően majd két évig nem adott új Smallville-epizódot.

Szerencsére jó ideje vége a várakozásnak, hiszen bár változó időpontokban, már hónapokkal ezelőtt elindult idehaza a Smallville 4. évada, melyet szünet nélkül követett az 5. szezon is és a TV2 információi szerint továbbra sem kell lankadniuk a rajongóknak. A 6. évad ugyanis szünet nélkül indul útjára, vagyis február 24-én kiderül, hogy miképp oldódik meg a vasárnapi epizódban kialakult gordiuszi csomó.

A sorozat az Egyesült Államokban jelenleg a 7. évad kellős közepét tapossa és a nézettség alapján valószínűsíthető a 8. szezon is, azonban minden bizonnyal már az egyik főszereplő, a Lex Luthort alakító Michael Rosenbaum nélkül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #17
    miért hagyná abba? eddig az rtl csinálta meg kétszer, hogy nem adott le egy sorozatot évad végéig. most a tv2 tette meg először (miközben 100 másikat lead). tetszik az efféle negatívkodó, általánosító gondolkodás.
  • Kobaljov #16
    Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a tv2 leadja az egész évadot, vagy amikor éppen eszébe jut akkor abbahagyja.. (lásd: Jericho)
  • MoToX #15
    eddig 15 rész van leforgatva, ezek azok amik biztos hogy a képernyőre kerül. viszont mivel megegyeztek a forgatókönyvírók, a sorozat csatornája rendelt még 5 részt. szóval lehet hogy 20 részes lesz :)
  • Kobaljov #14
    És végig is adják, vagy majd a vége előtt 4 résszel ezt is félbehagyják?
  • sanner011 #13
    Rosenbaum nélkül nincs Smallville... :)
  • MoToX #12
    "Egyébként a legtöbb sorozatnál (Pl. Szökés) úgy van vége az évadnak, hogy nem tudod, hogy mi lesz a főszereplőkkel, ez bevett szokás."

    igen, ez a lényege egy sorozatnak :D hogy tele legyen fordulatokkal :)
  • ldavid #11
    viszont ha nem lesz Rosenbaum, akkor már folytatni sem nagyon érdemes nem? vagy lecserélik? az gáz lenne
    Lex nélkül szerintem nem lenne az igazi
  • Chris05 #10
    De megmenti az egyik főszereplő :) Bocs. Nézd meg. Jó rész lett.
  • Chris05 #9
    5. évad számomra kicsit felejtős, még a 4. vége is túl misztikus, de a többi iszonyat, ajánlom mindenkinek. 2., 3. szerintem nagyon jó 6. 7. szintén. Egyébként a legtöbb sorozatnál (Pl. Szökés) úgy van vége az évadnak, hogy nem tudod, hogy mi lesz a főszereplőkkel, ez bevett szokás.
  • MoToX #8
    köszi gabr :) épp ma készültem megnézni. de mind1 :)