Folytatódik a Smallville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért hagyná abba? eddig az rtl csinálta meg kétszer, hogy nem adott le egy sorozatot évad végéig. most a tv2 tette meg elõször (miközben 100 másikat lead). tetszik az efféle negatívkodó, általánosító gondolkodás.
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a tv2 leadja az egész évadot, vagy amikor éppen eszébe jut akkor abbahagyja.. (lásd: Jericho)
eddig 15 rész van leforgatva, ezek azok amik biztos hogy a képernyõre kerül. viszont mivel megegyeztek a forgatókönyvírók, a sorozat csatornája rendelt még 5 részt. szóval lehet hogy 20 részes lesz 😊
És végig is adják, vagy majd a vége elõtt 4 résszel ezt is félbehagyják?
Rosenbaum nélkül nincs Smallville... 😊
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
"Egyébként a legtöbb sorozatnál (Pl. Szökés) úgy van vége az évadnak, hogy nem tudod, hogy mi lesz a fõszereplõkkel, ez bevett szokás."
igen, ez a lényege egy sorozatnak 😄 hogy tele legyen fordulatokkal 😊
igen, ez a lényege egy sorozatnak 😄 hogy tele legyen fordulatokkal 😊
viszont ha nem lesz Rosenbaum, akkor már folytatni sem nagyon érdemes nem? vagy lecserélik? az gáz lenne
Lex nélkül szerintem nem lenne az igazi
Lex nélkül szerintem nem lenne az igazi
De megmenti az egyik fõszereplõ 😊 Bocs. Nézd meg. Jó rész lett.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
5. évad számomra kicsit felejtõs, még a 4. vége is túl misztikus, de a többi iszonyat, ajánlom mindenkinek. 2., 3. szerintem nagyon jó 6. 7. szintén. Egyébként a legtöbb sorozatnál (Pl. Szökés) úgy van vége az évadnak, hogy nem tudod, hogy mi lesz a fõszereplõkkel, ez bevett szokás.
köszi gabr 😊 épp ma készültem megnézni. de mind1 😊
Sok részben "meghal", most a 7évad/12részben az elején a szeme közé kap egy lövést...
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Pedig az egy oltári jó lezárás lett volna, legalábbis ezen szereplõk részére. Hihetetlen jó hangulata volt a 3. évad utolsó részének.
jól le vagy maradva <#hehe>#hehe>
az még csak a harmadik évad oltárian ütõs cliffhangere volt, spoiler lehet: nem halt meg senki, nem vezetett át semmit semmibe, azóta szépen továbbment a sorozat, és most tart a a hetedik évadnál, itthon pedig a hatodiknál
az még csak a harmadik évad oltárian ütõs cliffhangere volt, spoiler lehet: nem halt meg senki, nem vezetett át semmit semmibe, azóta szépen továbbment a sorozat, és most tart a a hetedik évadnál, itthon pedig a hatodiknál
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
LEHET SPOILER LESZ A HOZZÁSZÓLÁSBA VIGYÁZAT!!!
Sziasztok!
Most egy kicsit összezavarodtam. Régen néztem ezt a sorozatot, de volt egy rész amiben a kis lex meghalt, az író csaj meghalt, a nagy lex meg börtönbe került és leborotválták a haját ( gondolom ez vezette át a superman 1-be a sorozatot ). Most akkor újra adják a TV2-õn, vagy ezek új részek? Vagy most mi van?
Sziasztok!
Most egy kicsit összezavarodtam. Régen néztem ezt a sorozatot, de volt egy rész amiben a kis lex meghalt, az író csaj meghalt, a nagy lex meg börtönbe került és leborotválták a haját ( gondolom ez vezette át a superman 1-be a sorozatot ). Most akkor újra adják a TV2-õn, vagy ezek új részek? Vagy most mi van?
Pedig ez már (sajnos) le van zsírozva fél éve. Kijelentette, hogy utoljára bújik a kopasz gonosztevõ bõrébe. Esetleg 1-2 vendégszereplés még belefér.
Kár lenne Lexért <#szomoru1>#szomoru1>