Folytatódik a Smallville

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért hagyná abba? eddig az rtl csinálta meg kétszer, hogy nem adott le egy sorozatot évad végéig. most a tv2 tette meg elõször (miközben 100 másikat lead). tetszik az efféle negatívkodó, általánosító gondolkodás.
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a tv2 leadja az egész évadot, vagy amikor éppen eszébe jut akkor abbahagyja.. (lásd: Jericho)
eddig 15 rész van leforgatva, ezek azok amik biztos hogy a képernyõre kerül. viszont mivel megegyeztek a forgatókönyvírók, a sorozat csatornája rendelt még 5 részt. szóval lehet hogy 20 részes lesz 😊
És végig is adják, vagy majd a vége elõtt 4 résszel ezt is félbehagyják?
Rosenbaum nélkül nincs Smallville... 😊

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

"Egyébként a legtöbb sorozatnál (Pl. Szökés) úgy van vége az évadnak, hogy nem tudod, hogy mi lesz a fõszereplõkkel, ez bevett szokás."

igen, ez a lényege egy sorozatnak 😄 hogy tele legyen fordulatokkal 😊
viszont ha nem lesz Rosenbaum, akkor már folytatni sem nagyon érdemes nem? vagy lecserélik? az gáz lenne
Lex nélkül szerintem nem lenne az igazi
De megmenti az egyik fõszereplõ 😊 Bocs. Nézd meg. Jó rész lett.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

5. évad számomra kicsit felejtõs, még a 4. vége is túl misztikus, de a többi iszonyat, ajánlom mindenkinek. 2., 3. szerintem nagyon jó 6. 7. szintén. Egyébként a legtöbb sorozatnál (Pl. Szökés) úgy van vége az évadnak, hogy nem tudod, hogy mi lesz a fõszereplõkkel, ez bevett szokás.

köszi gabr 😊 épp ma készültem megnézni. de mind1 😊
Magnum PI
Na akkor szerezhetem be a részeket a 4. évadtól 😞.

Sok részben "meghal", most a 7évad/12részben az elején a szeme közé kap egy lövést...

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Pedig az egy oltári jó lezárás lett volna, legalábbis ezen szereplõk részére. Hihetetlen jó hangulata volt a 3. évad utolsó részének.
stargatelost
jól le vagy maradva <#hehe>

az még csak a harmadik évad oltárian ütõs cliffhangere volt, spoiler lehet: nem halt meg senki, nem vezetett át semmit semmibe, azóta szépen továbbment a sorozat, és most tart a a hetedik évadnál, itthon pedig a hatodiknál

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Magnum PI
LEHET SPOILER LESZ A HOZZÁSZÓLÁSBA VIGYÁZAT!!!

Sziasztok!

Most egy kicsit összezavarodtam. Régen néztem ezt a sorozatot, de volt egy rész amiben a kis lex meghalt, az író csaj meghalt, a nagy lex meg börtönbe került és leborotválták a haját ( gondolom ez vezette át a superman 1-be a sorozatot ). Most akkor újra adják a TV2-õn, vagy ezek új részek? Vagy most mi van?

Pedig ez már (sajnos) le van zsírozva fél éve. Kijelentette, hogy utoljára bújik a kopasz gonosztevõ bõrébe. Esetleg 1-2 vendégszereplés még belefér.

Kár lenne Lexért <#szomoru1>