17
-
winnie #17 miért hagyná abba? eddig az rtl csinálta meg kétszer, hogy nem adott le egy sorozatot évad végéig. most a tv2 tette meg először (miközben 100 másikat lead). tetszik az efféle negatívkodó, általánosító gondolkodás. -
Kobaljov #16 Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a tv2 leadja az egész évadot, vagy amikor éppen eszébe jut akkor abbahagyja.. (lásd: Jericho) -
MoToX #15 eddig 15 rész van leforgatva, ezek azok amik biztos hogy a képernyőre kerül. viszont mivel megegyeztek a forgatókönyvírók, a sorozat csatornája rendelt még 5 részt. szóval lehet hogy 20 részes lesz :) -
Kobaljov #14 És végig is adják, vagy majd a vége előtt 4 résszel ezt is félbehagyják? -
sanner011 #13 Rosenbaum nélkül nincs Smallville... :) -
MoToX #12 "Egyébként a legtöbb sorozatnál (Pl. Szökés) úgy van vége az évadnak, hogy nem tudod, hogy mi lesz a főszereplőkkel, ez bevett szokás."
igen, ez a lényege egy sorozatnak :D hogy tele legyen fordulatokkal :) -
ldavid #11 viszont ha nem lesz Rosenbaum, akkor már folytatni sem nagyon érdemes nem? vagy lecserélik? az gáz lenne
Lex nélkül szerintem nem lenne az igazi -
Chris05 #10 De megmenti az egyik főszereplő :) Bocs. Nézd meg. Jó rész lett. -
Chris05 #9 5. évad számomra kicsit felejtős, még a 4. vége is túl misztikus, de a többi iszonyat, ajánlom mindenkinek. 2., 3. szerintem nagyon jó 6. 7. szintén. Egyébként a legtöbb sorozatnál (Pl. Szökés) úgy van vége az évadnak, hogy nem tudod, hogy mi lesz a főszereplőkkel, ez bevett szokás. -
MoToX #8 köszi gabr :) épp ma készültem megnézni. de mind1 :) -
#7 Na akkor szerezhetem be a részeket a 4. évadtól :(. -
gabr #6 Sok részben "meghal", most a 7évad/12részben az elején a szeme közé kap egy lövést... -
Wittgen #5 Pedig az egy oltári jó lezárás lett volna, legalábbis ezen szereplők részére. Hihetetlen jó hangulata volt a 3. évad utolsó részének. -
#4 jól le vagy maradva
az még csak a harmadik évad oltárian ütős cliffhangere volt, spoiler lehet: nem halt meg senki, nem vezetett át semmit semmibe, azóta szépen továbbment a sorozat, és most tart a a hetedik évadnál, itthon pedig a hatodiknál
-
#3 LEHET SPOILER LESZ A HOZZÁSZÓLÁSBA VIGYÁZAT!!!
Sziasztok!
Most egy kicsit összezavarodtam. Régen néztem ezt a sorozatot, de volt egy rész amiben a kis lex meghalt, az író csaj meghalt, a nagy lex meg börtönbe került és leborotválták a haját ( gondolom ez vezette át a superman 1-be a sorozatot ). Most akkor újra adják a TV2-őn, vagy ezek új részek? Vagy most mi van? -
Chris05 #2 Pedig ez már (sajnos) le van zsírozva fél éve. Kijelentette, hogy utoljára bújik a kopasz gonosztevő bőrébe. Esetleg 1-2 vendégszereplés még belefér. -
aRoma #1 Kár lenne Lexért