Szekeres Viktor

Idén egyáltalán nem lesz 24?

A hollywoodi írók sztrájkja miatt a mozifilmesek sem repesnek különösebben, hiszen nem egy film 2008 végére, 2009-re tervezett premierjét kell elhalasztani amiatt, hogy az írók nem vethetnek egy betűt sem papírra.

A tévésorozatok közül a Lost egy 8 részes csonka évaddal kénytelen beérni és minden bizonnyal a Heroes, valamint a Prison Break fanatikusai is az évad első felével lesznek kénytelen beérni, azonban a 24 már más tészta.


A 24 különleges formátuma miatt a Fox csatorna nem meri megkockáztatni, hogy az összefüggő, 24 epizódból álló évad eddig elkészült 8 részét leadja, hogy a később leforgatandó 16 epizódot csak egy egyelőre még nem ismert időpontban tűzze adásra.

Jelenleg legvalószínűbb B-tervnek az tűnik, hogy ha a sztrájk az év végéig véget ér, akkor, egy évet kihagyva, a sorozat 2009 januárjában folytatódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • JL666 #13
  legyen helyette őzike só, meg pákó, meg annetka, persze balázsó és mónika só közben... vagy csak adjanak reklámokat...
 • scooterboy #12
  most jol melléfogtal,nem illik a leirasod ram.remélem vki megvigasztal,nemtom mitol vannak ilyen elkeseredett véleményeid,régebben volt értelme a hozzaszolasaidnak.
 • Fido4life #11
  azt nem veszed észre hogy itt szó se volt semmi sorozat függőségről csak az embernek jól esik azért egy hosszú keddi nap után hazaérni és megnézni az aktuális 24-et, PB vagy Heroest etc. A világ nem dőlt össze, és szerintem senkise repeszt könnyeket emiatt, de azért hagy sajnáljam már egy picit a helyzetet anélkül hogy "hülye sorozat néző" junkienak hívjanak..
 • tommyg #10
  egy szóval se írtam hogy a sorozat miatt lenne szánalmas...hanem az miatt hogy 20 dollár miatt verik a nyálukat a forgatókönyv írók
 • 1Obi1 #9
  Ezt pont Mr.Junkie mondja?
 • winnie #8
  jó látni a rajongói klubot, csók anyuéknak. de szerntem ne csak aknakeresőben gondolkozz, get a life. (szemem előtt a karcsiszemüveges izomfórumozó, aki elolvassa a hírt és ahelyett, hogy a hírt reagálná le, a flame-előknek próbál vért izzadva beszólni:) de csak hajrá és hogy egy klasszikussal feleljek: go ahead, make my day. (a szavak angol nyelven vannak.)

  "ismetleseket a fene se akar nezni."

  ez kedves, de a magyar warezelő az ismétlések miatt sír. mostanában már azokat is le lehet tölteni? (felhasználó információ, fyi: az ehéten adott amerika programoknak alig harmada volt ismétlés.)
 • scooterboy #7
  ertelmes hsz nem varhato mostanaban toled,menj inkabb aknakeresozni winnie.a sztrajknak meg remelem 1 honapon belul vege,tul sokba kerul ez hollywoodnak,ismetleseket a fene se akar nezni.
 • Fido4life #6
  szánalmas inkább ez a hozzászólás volt.. bár nem annyira mint ez a sztrájk.
 • bippo #5
  Ne már, 2009? Így is alig bírtam eddig várni, hogy 2008. február végre eljöjjön.
 • winnie #4
  " Szerintem nagyon sok tehetséges író van,"

  aki tévés író, az sztrájkol, aki nem, az meg nem tud tévére írni. és a nullának a negyedével nem biztos, hogy beérnék.