13
-
JL666 #13 legyen helyette őzike só, meg pákó, meg annetka, persze balázsó és mónika só közben... vagy csak adjanak reklámokat... -
scooterboy #12 most jol melléfogtal,nem illik a leirasod ram.remélem vki megvigasztal,nemtom mitol vannak ilyen elkeseredett véleményeid,régebben volt értelme a hozzaszolasaidnak. -
azt nem veszed észre hogy itt szó se volt semmi sorozat függőségről csak az embernek jól esik azért egy hosszú keddi nap után hazaérni és megnézni az aktuális 24-et, PB vagy Heroest etc. A világ nem dőlt össze, és szerintem senkise repeszt könnyeket emiatt, de azért hagy sajnáljam már egy picit a helyzetet anélkül hogy "hülye sorozat néző" junkienak hívjanak.. -
egy szóval se írtam hogy a sorozat miatt lenne szánalmas...hanem az miatt hogy 20 dollár miatt verik a nyálukat a forgatókönyv írók -
1Obi1 #9 Ezt pont Mr.Junkie mondja? -
winnie #8 jó látni a rajongói klubot, csók anyuéknak. de szerntem ne csak aknakeresőben gondolkozz, get a life. (szemem előtt a karcsiszemüveges izomfórumozó, aki elolvassa a hírt és ahelyett, hogy a hírt reagálná le, a flame-előknek próbál vért izzadva beszólni:) de csak hajrá és hogy egy klasszikussal feleljek: go ahead, make my day. (a szavak angol nyelven vannak.)
"ismetleseket a fene se akar nezni."
ez kedves, de a magyar warezelő az ismétlések miatt sír. mostanában már azokat is le lehet tölteni? (felhasználó információ, fyi: az ehéten adott amerika programoknak alig harmada volt ismétlés.) -
scooterboy #7 ertelmes hsz nem varhato mostanaban toled,menj inkabb aknakeresozni winnie.a sztrajknak meg remelem 1 honapon belul vege,tul sokba kerul ez hollywoodnak,ismetleseket a fene se akar nezni. -
szánalmas inkább ez a hozzászólás volt.. bár nem annyira mint ez a sztrájk. -
bippo #5 Ne már, 2009? Így is alig bírtam eddig várni, hogy 2008. február végre eljöjjön. -
winnie #4 " Szerintem nagyon sok tehetséges író van,"
aki tévés író, az sztrájkol, aki nem, az meg nem tud tévére írni. és a nullának a negyedével nem biztos, hogy beérnék. -
sanner011 #3 Igazuk van az íróknak, de... Szerintem nagyon sok tehetséges író van, aki az ő mostani fizetésük negyedével is beérné... -
winnie #2 miért lenne szánalmas? nem az a szánalmas, ha valaki nem tud mihez kezdeni pár hülye sorozat nélkül? -
szánalmas már ez a sztrájk...szánalmas