Szekeres Viktor

Még mindig van igény az Áll az alkura

Nálunk már lefutott a játék, hiszen Gundel Takács Gábor táskanyitogatós műsora sorozatosan alulmaradt a Barátok közttel szemben, de a TV2 minden bizonnyal ma már felülvizsgálná döntését.

A hazai meglehetősen lomha, locsifecsi verzióval ellentétben Amerikában az ottani Gundel Takács, Howie Mandel nyitogattatja a bőröndöket és a játék is sokkal pörgősebb, hiszen egy adásban eleve akár két versenyzőre is jut idő, így dupla izgalmat kínál.


Ennek pedig meg is van az eredménye. Ahogyan odaát nevezik, a Deal or No Deal már második éve van képernyőn és bizony csütörtökön is könnyedén nyerte saját idősávját, hiszen 13,21 millió néző volt kíváncsi a játékra.

Ezzel még a vele egy időben adott egyetemi amerikai focidöntőt is legyőzte, s a csütörtöki napon mindössze a Helyszínelők című krimisorozatot választották többen az amerikai nézők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    szerintem teljesen jó irányba indultak el. erre van igény. nem hiszem, hogy abba az irányba kéne elindulniuk, amit én akarok (nincs akkora egóm, hogy ilyesmit higgyek, pedig...) - induljanak olyan irányba, amit a "nép", a többség akar. (ráadásul nem is nézek tévét, szóval nekem szavam nem lehet.)
  • jefferson83 #8
    Egyetértek veled. Sajnos egyre rosszabb az irány amerre elindultak ezek a vetélkedők :(
  • koxaka #7
    Sztem az a rész jó benne, amikor két játékos párbajozik időre. Van egy kis mindent vagy semmit-villámkérdések "fílingje". :) én azt szeretem, ha sok kérdés van, de manapság az ilyen pókerarc, meg széf, meg mittudomén, ahol már csak a szereplők személyiségére van az egész kihegyezve, nagyon nem jön be. és nem titkoltan a félművelt parasztokat keresik az ilyen műsorokba, szal itt még drukklni se lehet igazán az okosabb játékosoknak, mint mondjuk a milliomosban. nekem mondjuk még a kapcsoltam is nagy kedvencem volt (a műsorvezetőket mindet utáltam), de nyilván nem volt annyira nyereséges, mint a mostani átbaszós betelefonálós játékok, úgyhogy az is ment a süllyesztőbe pár éve..
  • jefferson83 #6
    Egyértelmű, hogy a Legyen ön is milliomos a legjobb sztem. Az örökséget nem tudom állandóan nézni, de a manapság futó gyér vetélkedők közül ez kiemelkedik. A válogatásról fogalmam sem volt. Na igen az örökléseknek nincs sok értelme, de nem is erre van kihegyezve, hanem arra, hogy csak egy maradhat. Az utolsó döntő (amikor a játékos egyedül van) az emeli a vetélkedő értékét, sztem ott egész értelmes kérdések vannak. Gundelt meg bírom :)
  • koxaka #5
    A kérdések nem rosszak (mondjuk volt már itt is példa hibás kérdésre), de a játékmenet borzalmas. Kezdve azzal, hogy ha valaki hülye, és két kérdésre nem tudja a választ, annak választania kell egy szerencsétlent, aki válaszol egy kérdésre, ha rosszul, kiesik.. Ez mekkora hülyeség már? Alapból tök értelmetlen az is, hogy elosztanak 5 milliót, és az is tök mindegy, hogy ki kitől mennyit örököl, mert a végén úgyis 5 millióért játszik. Az se jön be igazán, hogy az alapján válogatnak játékosokat, hogy ki mennyire érdekes (ha nem gyüjtesz vizihullákat, vagy nem másztad még meg a mount everestet pókjárásban, akkor esélyed sincs bekerülni). Ehhez még hozzájön a gundel stílusa, ami valamiért nagyon sokaknak bejön, de engem ez a mindenbe belekötő, lenéző hangnem nagyon idegesít. Ha kvíz, akkor már legyen ön is milliomos (mondjuk vágó rajongó sem vagyok)...
  • jefferson83 #4
    A mostani Gundel vetélkedő sem rossz, abból legalább tanulni is lehet. (Örökség)
  • akyyy #3
    a réebbi áll az alku jobb volt. most hogy minden oldalra felkerül a bk simán néztem volna:D de mikro megváltozott azota másik nem értettem a lényegét. de az egész hasolno müsorokat fleg az öli meg hogy fél órákat csak a duma vesz el, és ezt még megfűszerezik egy smsjátékkal ahelyett hogy neten lehete játszani rajta pedig anno legyengébb láncszemnek milynejó is netes játéka volt:)
  • Worki #2
    Hát itthon semmiképp nem lehet 13 milliós nézettség!
  • ldavid #1
    lehet megérné nekik egy ilyet csinálni, a pókerarc és a széf nézettségét nézve
    amúgy én úgy emléxem elég jó volt a bk mellett