Szekeres Viktor

Rekorddal nyitott az RTL Klub új vetélkedője

A Pókerarc letette a nézettségben is megmutatkozó alapokat - a csatorna ismét belenyúlt a tutiba. A Pókerarc ideiglenes pótlására megtalált Széf pedig még az előd nagy sikerére is rátett egy lapáttal.

Emlékezhetünk, hogy november elején még mennyire szkeptikusan fogadták az emberek az RTL Klub új, nagyszabásúnak hirdetett vetélkedőjét, a Pókerarcot. Bár a premier által produkált 1,504 millió néző elég jónak számított, akárcsak a 30,8%-os, a 18-49-es kereskedelmileg fontos korosztályban 33,9%-os közönségarány, a siker csak az ötödik-hatodik adásra várt biztossá, amikor is a 2 milliót is megközelítette a nézők száma.


A Széf, Sebestyén Balázs új vetélkedője meglehet, hogy más utat fog bejárni, hiszen a december 27-i premier 1,96 millió nézőt szögezett a képernyők elé, mely a célcsoportból nagyszerűnek számító 46,2%-os részesedést jelentett.

A jól értesültek azt rebesgetik, hogy a folytatás ennél csak rosszabb lehet. Mi nem sietünk véleményt alkotni, hiszen jól tudjuk, hogy nem feltétlenül a gyengének tartott műsorok buknak meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    ja. tök logikus, hogy a bulvárlapokat viszik, mint a cukrot, de a tévében mindenki a hét műtárgyát nézi. (vagy, ha már győzike, akkor 2,3 millióan az NCIS című amerikai sorozatra van rákattanva. lol vagy mi.)
  • gabeone #3
    Korrupt hírek.

    Sokan keresnek jól azzal, hogy ilyen híreket írnak a nagyvilágnak. Képtelenség képet kapni arról, hogy mennyien nézik a csatornát. Győzike show-t is rendkívül népszerűnek tartják, ennek ellenére én mindössze egy emberről tudok, aki nézi azt az adást.

    Tehát az én statisztikám szerint Győzike szinte 0 a nézettése, a Pókerarcé már számottevő lehet, de még mindig nem túl %-al.
  • winnie #2
    éppen hogy emiatt az eredmény miatt nem szabad megkérdőjelezned, hiszen ez a nézőszám a premierre vonatkozik és ami új, amit még nem ismer a néző, azt látni akarja. az első adást mindig sokan látják. később tisztul a kép.

    basszus, hisz még te is láttad, akkor meg mi a probléma?

    " h az uniós rendszám táblán a csillagok fölött vagy alatt van-e az országjelzés, vagy Herbie-nek hanyas száma volt, egy ovodás megmondja ezek meg nekiállnak találgatni, "

    je, óvódás vagyok. ezek jó kérdések, nekem spec fogalmam sincs. valakinek a "mi a vegyjele? ki írta ezt vagy azt az operát?" kérdés a menő - ők kicsit a 60-as években ragadtak, nekik rejtvényt kell fejteni, nem keereskedelmi tévék főműsoridős vackait nézni.

    (a vetélkedő egyébként bűn gyenge volt.)
  • Hegyikecske #1
    Hát én ezek után megkérdőjelezem ezen statisztikák hitelességét, mert még ilyen pocsék műsort, mint ez a széf, nem láttam! Mondom ezt azért mer tegnap véletlenül láttam egy részt belőle, de bár ne tettem volna Semmi logikája, építő jellege nincs, legjobban a mónika (balázs?)show-hoz tudnám legjobban hasonlítani. Azért az se semmi h ráadásul milyen szereplők kerültek be oda... Az a csaj akik a tegnapi részben kevesebbet játszottan igencsak cigányos stílusban beszélt, mellesleg ahogy én körbekérdeztem ismerősök között szintén senki nem nézi ezt a szutykot (aminél még a pókerarc is jobb volt) tehát nem tudom hogy jöhetett ki ilyen magas nézettségi szám. (mindenesetre gratulálok annak akit az ilyen kaliberű kérdések kötnek le h az uniós rendszám táblán a csillagok fölött vagy alatt van-e az országjelzés, vagy Herbie-nek hanyas száma volt, egy ovodás megmondja ezek meg nekiállnak találgatni, komolyan, balázs sóó!)