Szekeres Viktor

Vágó Istvánt teszik Sebestyén Balázs helyére

A Pókerarc bombasikert aratott az RTL Klubon köszönhetően annak, hogy akár egy filmnek, volt igazi eleje és vége, így a nézők nem fásultak bele. Most viszont ismét a vége-hossza nincs vetélkedők térnek vissza.

Sebestyén Balázs kvízmester játéka (sokan félreértették, nem műveltségi vetélkedőről van szó), a Széf múlt héten mutatkozott be kirobbanó sikerrel a csatornán (a népszerűsége csúcsán lévő műsorvezető köszöni ezúton is az elismeréseket), de akik 2008 első felét esténként Balázsolással akarják tölteni, bizony súlyosan csalódni fognak és csak a délutáni talshow-kat tudjuk javasolni nekik, hiszen a Széf négyhetente egy régi ismerőssel cserél.

A régi ismerős pedig nem más, mint Vágó István Legyen ön is millimosa, melyet tavaly el is búcsúztattak, hogy legyen egy kirobbanó nézettsége, hogy idén természetesen visszahozzák az egy ideig pihentetett játékot, melynek szabályaiban ezúttal újabb érdekes változások lesznek, hogy a műveltségi vetélkedőbe beleunt nézőket is izgalomban tudják tartani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • savior #7
    a legyen on is milliomossal az a baj, hogy az emberek nagy resze nem tudja a valaszt azokra a kerdesekre, es nem is tudja hasznositani az uj ismeretet. en is csak vegigtippelgetem, es valaszbol is csak 1-2 maradt meg a fejemben.
  • akyyy #6
    simán le leheett volan irni a vátlozásokat
  • neoG #5
    mennyünk csak japán felé!Youtube-on szoktunk nézni ilyen japán vetélkedőket!
    hihetetlen mennyi baromságot kitalálnak.ott a Human Tetris, vagy Takeshi Castle
  • Kmarha #4
    jaj.. másnap :D hát teljesen félre olvastam a végét :DDDD
  • adamboro #3
    Na már megint 1 félretájékoztató hatásvadász cím.
  • Kmarha #2
    "a műveltségi vetélkedőbe beleunt nézőket"

    elindultunk amerika és japán felé. Pár év és már nem is lesz műveltségi vetélkedő, mert "a néző ugyis unná" címszóval fogják megbélyegezni :D Változtatni kell persze, csak nem eltörölni
  • zola2000 #1
    Nagyon jó, már hiányzott a legyen ön is milliomos. Azt mindig néztem, a pókerarcot meg csak egyszer, de nem volt jó.