Ötvös Tibor

Marshall a folytatásokról

Frank Marshall producer három blockbusterben is érintett. Egy interjú során megemlített pár érdekességet a tervezett Jurassic Park 4 és Jason Bourne új kalandjáról, valamint Indy utolsó akciójáról.

Frank Marshall Hollywood legismertebb producerei közé tartozik. Spielberg rendszeres társaként számtalan sikerfilmet hozott tető alá és hamarosan újabb sikervárományos mozik elkészítésében válik érintetté. Ebből kettő újfent Spielberg műve, ám a harmadik a jelenlegi legismertebb titkosügynök, Jason Bourne új kalandja.

Először is nézzük a legbizonytalanabb filmet. A Jurassic Park 4 a sztrájk miatt behúzta a kéziféket, jelenleg csak annyi biztos, hogy 2009 nyarán akarják bemutatni. Se forgatókönyv, se szereplők nincsenek még (a hírek szerint a fegyveres dínók ötletét végül elvetették).



A következő Jason Bourne negyedik része. Marshall elárulta, hogy kis gondban vannak, mivel Robert Ludlum csupán három könyvet írt az ügynökről, így most egy épkézláb sztorira várnak. Ráadásul Matt Damon is jelezte, hogy király forgatókönyv készül, elvállalja a szerepet.

"Az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull terve már régóta a levegőben lógott, ám sajna nem tudtunk egy jó forgatókönyvet összehozni" - árulta el a producer. "Aztán 2000-ben Harrison Ford megkapta az AFI Életműdíját és ő, én, Steven, George és Kathy a kivetítőn összevágott Indy-jelenetek alatt úgy döntöttünk, meg fogjuk csinálni a következő részt. Végül sikerült is, hiszen kis idővel később David Koepp egy fantasztikus szkriptet tett le az asztalunkra, melyből már lehetett dolgozni."

"Annyit elárulok, hogy a sztorit előhhoztuk az '50-es évekből, hiszen minden szereplő 10-15 évvel lett öregebb az utolsó epizód óta. Nem próbáljuk elrejteni a tényt, hogy Harrison öregebb, de ott van Shia, mint ifjú utód, aki kisegíti pár helyzetből. Nem próbálunk újítani, hűek maradunk az eddigi részekhez."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magoo #4
    Nem nekem kell helyesen írnom te zseni, hanem a cikk írójának. Én nem közlök cikkeket...de kötekedjél csak...
    Ha már valaki publikál, az ne legyen tele hibákkal!
  • Loverman #3
    Magoo akkor tudnod kellene hogy az nem "össze vissza" hanem "össze-vissza", ha már a helyesírást hozod fel!
    ROFLMAO
  • blackgamer #2
    jó ez a JP 4 fan logó :)
  • Magoo #1
    Ez már az X-edik olyan cikk itt az SG filmes rovatában ahol tök megkavarodok mert a cikk írója össze vissza ír.
    1: nem tudja lefordítani értelmesen mit mondtak eredetileg angolul
    2: Tele van helyesírási hibákkal, és/vagy szavak hiányoznak!
    Kicsit figyeljenek már oda kérem szépen!