Szekeres Viktor

Ennyi volt a South Park

Bár már 11 éve pukkasztják a sorozatban a polgárt, a nézőknek úgy tűnik mégsem lesz elege kedvenc rajzolt figuráikból és a jelenlegi állás szerint Matt Stone és Trey Parker sem akarja megunni Cartmenéket. De ettől még egy jó ideig nem fogunk találkozni a srácokkal.

Véget ért ugyanis a South Park 11. évada, melyet a Comedy Central szokás szerint 2*7 epizódos bontásban tavasszal és ősszel játszott. A folytatásra, vagyis a 12. évadra 2008 májusában kerül sor, és ez 100%-ra vehető, hiszen az SP alkotógárdáját nem érinti a Hollywood majd minden sorozatát fenyegető írói sztrájk.


Azok pedig, akiknél a South Park frissességének varázsa még mindig nem múlt el, továbbra is azzal biztathatják magukat a majd fél éves szünetben, hogy a 12. évadot most már biztosan követni fogja a 13-14-15. szezon is és remélhetőleg a mára sokszoros milliomos Stone-Parker páros továbbra sem veszti el humorérzékét.

Itthon, akik képesek elviselni a sokak által botrányosnak és kevebbek által remekbeszabottnak titulált szinkront, azok a korábba évadokkal az MTV és a Coolon vigasztalódhatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mr Gumby #43
    Az első négy szezoné még jó volt, de a többit jobb eredeti nyelven nézni.
  • simi11 #42
    má azt hittem ténleg vége...
  • ension #41
    Szvsz zseniális a szinkron akárki akármit mond!
  • Sparrow79 #40
    Awesome! :D
  • feamatar #39
    dominancia, még mielőtt valaki belekötne, ha van még hiba akkor sry
  • feamatar #38
    gáz hogy ennek az egész cikknek semmi értelme nincs... honnan a femnéből juthatott valakinek eszébe az hogy Ennyi volt a Southpark ha erről sehol nem informálódott, és semmi erre utaló dologról nem szól a cikkben. Valami előzmény, hogy valamikor elégedetlenkedtek volna, vagy hogy be akarták fejezni vagy valami. Ez egy tök értelmetlen cikk, bulvár, szutyok, szemét. És valóban nem az első.
    És ez idővel bizalmatlansághoz vezet az oldal iránt... bár lehet hogy én vagyok műveletlen, de az SGnek hasonló hírösszetételű konkurenciájáról nem tudok(aminek ráadásul ilyen méretű fóruma is lenne), ergo egyfajta piaci dominája van, így az ilyen elszúrt cikkek nem igazán ártanak a lapnak, de szvsz ha valami hasonló jellegű lap jelenne meg, az SGnek is észbe kéne kapnia az ilyen cikkek moderálását illetően...
  • silanor #37
    Nem csak a cimet tartom hatasvadasznak, hanem a szinkron divatfikazasat is. Nekem bejott a szinkron, pedig lattam oket feliratosan is. Cartmen leginkabb.
  • god25 #36
    Így is- úgy is olvasom az oldalukat. Nem véletlen regisztráltam magam ide. ...de ha elbulvárosodik, akkor nem fog érdekelni és keresek más hasonló tartalmi szolgáltatásokkal bíró oldalt. Erre a 10 sorra írhatták volna címnek, h "Hamarosan érkezik a 3 új SP évad!" Ezekről már a hoff.sp.hu oldalról is csemegézhetne. De így csak 1 x@r bulvár cikk. Ha azt akarom olvasni, veszek 1 blikket és felülök a metróra. Pfff...
  • AljasGetto #35
    Teljesen egyet értek...
    Egy ideje az SG tele van "bulváros" címekkel, de azokba a cikkekbe bele sem olvasok, hiszen látom rajta, hogy információ tartalma úgysem lesz, és csak hangzatos címmel akarnak "elolvasásra csábítani".
    Ez a cím viszont direkt szopatás, ez gáz!
    Ha egy kérdőjel került volna mögé, már láttam volna, hogy csak szopatás, így viszont elolvastam fölöslegesen.. :(
  • Lyan Kyj #34
    Egy híroldal sem teheti meg, hogy figyelmen kívül hagyja az olvasók észrevételeit, megjegyzéseit. Hiába volt 50.000-rel több látogató a hír miatt, ha a látogatók nem elégedettek. Hiába rak ki reklámot, ha egy cifra káromkodás mellett csalódik a tartalomban, ugyanúgy rányomja a bélyegét az oldalra és a termékre is.

    Az a baj, hogy nem veszik észre, hogy a "fikázók" csak segíteni próbálnak, oda kellene figyelni arra, amit mondanak, akkor talán az olvasók által felállított minőségi listán is feljebb juthatna az oldal. De így, hogy "tökmindegymitmondtokénvagyokazokosabb" alapon csak magyarázkodnak, senkinek nem lesz jobb. Persze ha egyáltalán nincs minőségre törekvés, csak reklám-profit, reklám-profit, akkor totál érthető.

    Tanuljanak meg úgy írni, fogalmazni, próbálják meg úgy növelni az oldal hírnevét-látogatottságát, hogy saját képességeiket vetik be, adják hozzá a tartalomhoz, ne ilyen félresikerült hazugság-címmel felvert "jajdesokanlátjákareklámot" módszerhez folyamodjanak... persze lehet, hogy utóbbi hatékonyabb, de itt már bejön az is, az írók/oldaltulajok hogyan viszonyulnak az oldalhoz (pénz, hírnév <-> elismerés, tisztelet).

    A mennyiség(látogatottság) ne menjen már a minőség(tartalom) rovására, nem csak az olvasók szívnak így. Igyekezzenek az egyensúly fenntartására, hosszú távon erre szükség van



    4.ponthoz: Mondasz valamit, bár itt már ismét a személyek képe jön be, maradnak a "szívók" közt, vagy ők is birkák lesznek.. akármelyikbe is sorolják magukat, valamit veszítenek (pénz - érték)