Ennyi volt a South Park szezon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
És ez idõvel bizalmatlansághoz vezet az oldal iránt... bár lehet hogy én vagyok mûveletlen, de az SGnek hasonló hírösszetételû konkurenciájáról nem tudok(aminek ráadásul ilyen méretû fóruma is lenne), ergo egyfajta piaci dominája van, így az ilyen elszúrt cikkek nem igazán ártanak a lapnak, de szvsz ha valami hasonló jellegû lap jelenne meg, az SGnek is észbe kéne kapnia az ilyen cikkek moderálását illetõen...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Egy ideje az SG tele van "bulváros" címekkel, de azokba a cikkekbe bele sem olvasok, hiszen látom rajta, hogy információ tartalma úgysem lesz, és csak hangzatos címmel akarnak "elolvasásra csábítani".
Ez a cím viszont direkt szopatás, ez gáz! <#violent>#violent>
Ha egy kérdõjel került volna mögé, már láttam volna, hogy csak szopatás, így viszont elolvastam fölöslegesen.. 😞
Az a baj, hogy nem veszik észre, hogy a "fikázók" csak segíteni próbálnak, oda kellene figyelni arra, amit mondanak, akkor talán az olvasók által felállított minõségi listán is feljebb juthatna az oldal. De így, hogy "tökmindegymitmondtokénvagyokazokosabb" alapon csak magyarázkodnak, senkinek nem lesz jobb. Persze ha egyáltalán nincs minõségre törekvés, csak reklám-profit, reklám-profit, akkor totál érthetõ.
Tanuljanak meg úgy írni, fogalmazni, próbálják meg úgy növelni az oldal hírnevét-látogatottságát, hogy saját képességeiket vetik be, adják hozzá a tartalomhoz, ne ilyen félresikerült hazugság-címmel felvert "jajdesokanlátjákareklámot" módszerhez folyamodjanak... persze lehet, hogy utóbbi hatékonyabb, de itt már bejön az is, az írók/oldaltulajok hogyan viszonyulnak az oldalhoz (pénz, hírnév <-> elismerés, tisztelet).
A mennyiség(látogatottság) ne menjen már a minõség(tartalom) rovására, nem csak az olvasók szívnak így. Igyekezzenek az egyensúly fenntartására, hosszú távon erre szükség van
4.ponthoz: Mondasz valamit, bár itt már ismét a személyek képe jön be, maradnak a "szívók" közt, vagy õk is birkák lesznek.. akármelyikbe is sorolják magukat, valamit veszítenek (pénz - érték)
Te a médiától vársz totális igazságot? Szegény te.
"már lassan mindenki hazudik,lop,csal..."
Csak mi magyarok és a kisebbség <#eplus2>#eplus2> Bejártam már fél európát, de sehol nincs az ami itt megy.
"Amúgy meg nem érte el a célját,mert
1.amúgy is beleolvastam volna ha mást írnak a south parkról biztos.
2.A reklám egyáltalán nem maradt meg 😛
3.Legbelül már sejtettem hogy átverés,sajnos már nem egyszer,és nem is kétszer fordult ilyen elõ itt az sg-n...
4.Az ilyenek miatt pedig egyre kevésbé látogatom már az sg-t is,mert már itt is hülyének nézik az embert..."
1.Te igen, de a közömbösök nem... így viszont azok is.
2. ;-)
3.Akárcsák minden más médiában, minden szintent...evvvan.
4.Te és én is semmi mások nem vagyunk csak lehetséges vásárlók, a többi nem számít a kapitalizmusban. Ti választottátok ezt a rendszert, ezt a világot. A világ pontosan olyan, mint amilyenné mi emberek tesszük. Nem tetszik? A többi birkának úgy látszik ez a jó, mi meg szívunk... mondtam már, hogy evvvvan?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Cikkek, ismertetõk, bulvár, tudományos témák stb.
Attól, hogy nem tartod a kezedbe, attól még újság... csak online!
És a raklámokból él, nem szeretetbõl. De miért is hirdetnek itt cégek? Mert látogatott.
Mitõl? A cikkektõl és a fórumoktól... van még kérdés? :-D
vagyis hogy hazudjanak az embereknek...<#eljen>#eljen>
Mondjuk nem is csodálkozom már,sajnos ilyen szemét világ van,már lassan mindenki hazudik,lop,csal...
Amúgy meg nem érte el a célját,mert
1.amúgy is beleolvastam volna ha mást írnak a south parkról biztos.
2.A reklám egyáltalán nem maradt meg 😛
3.Legbelül már sejtettem hogy átverés,sajnos már nem egyszer,és nem is kétszer fordult ilyen elõ itt az sg-n...
4.Az ilyenek miatt pedig egyre kevésbé látogatom már az sg-t is,mert már itt is hülyének nézik az embert...
Itt nincs sok értelme a figyelem felkeltésnek
Jah és SP és Simpson 4eve
Egy nap annyi infó ér, amivel egy kisebb regényt meglehet tölteni... emiatt kénytelen a szakma olyan fogásokhoz nyúlni, mint amilyen ez a cím is.
Tetszik, nem tetszik a célját tökéletesen elérte ---> Elolvastátok :-D /Fél szemmel a jobb sarokban levõ reklám is talán megmaradt <#vigyor3>#vigyor3>/
IIIImaginationn
Imaginaaaaatiooon
Imaginatioooonn
Iiiiimagination
Imaginaaaaatiooon
Imaginatioooonn
Iiiiimagination
Imaginaaaaatiooon
Imaginatioooonn
Iiiiimagination
Várom a folytatást!!!
Akik alapból nem olvasnák el, egy ilyen után max. negatívabb véleménnyel lesznek a oldalról, semmit nem nyer vele az oldal.
Ha már olvasó-vonzó címeket próbáltok adni, legalább gondoljátok végig.
Ez építõjellegû hozzászólás akart lenni, nem fikázás, bár itt egyre megy, úgysem fogadják meg az ilyeneket😊
A cím tényleg értelmetlen, akit érdekel a South Park téma, az akkor is el fogja olvasni a cikket, ha csak annyi van kiírva "South Park".
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ugyanmar szukseg van erre?
Nagyon jó a cím, figyelemfelketõ... és ez a lényeg a szakmában.
Ja amúgy Simpson family 4 president :-)
Folyton ehhez hasonló bulvár-szerû cimeket látok az sg-n, übergáz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a cikk címe tényleg már nem is blikk kategoria, hanem valami sokkal rosszabb lett...Olvassák elegen az sg-t szerintem, nem kell ennyire rámenni a hatásvadászatra 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
az uccsó részt a 11. szezonból meg már 10 napja leadták, szóval még csak nem is aktuális.
( meg az utolsó tagmondat elírását lécci javítsa ki a szerkesztõúr ("korábba") )
Néhány cikk itt az SG-n eléggé xopatós...nem is ezek miatt jövök ide általában 😊
Valaki magyarázza már el nekem! Kurvulsz SG, kurvulsz!!! A Blikk kaliberû szennyedékekhez képzelek el ilyen hatásvadász hírcímeket. Gyakorlatilag nulla újdonság nem volt a hírben, de mindenki el fogja olvasni, mert ilyen a címe... gusztustalan.