43
-
Mr Gumby #43 Az első négy szezoné még jó volt, de a többit jobb eredeti nyelven nézni. -
#42 má azt hittem ténleg vége... -
ension #41 Szvsz zseniális a szinkron akárki akármit mond! -
Sparrow79 #40 Awesome! :D -
feamatar #39 dominancia, még mielőtt valaki belekötne, ha van még hiba akkor sry -
feamatar #38 gáz hogy ennek az egész cikknek semmi értelme nincs... honnan a femnéből juthatott valakinek eszébe az hogy Ennyi volt a Southpark ha erről sehol nem informálódott, és semmi erre utaló dologról nem szól a cikkben. Valami előzmény, hogy valamikor elégedetlenkedtek volna, vagy hogy be akarták fejezni vagy valami. Ez egy tök értelmetlen cikk, bulvár, szutyok, szemét. És valóban nem az első.
És ez idővel bizalmatlansághoz vezet az oldal iránt... bár lehet hogy én vagyok műveletlen, de az SGnek hasonló hírösszetételű konkurenciájáról nem tudok(aminek ráadásul ilyen méretű fóruma is lenne), ergo egyfajta piaci dominája van, így az ilyen elszúrt cikkek nem igazán ártanak a lapnak, de szvsz ha valami hasonló jellegű lap jelenne meg, az SGnek is észbe kéne kapnia az ilyen cikkek moderálását illetően... -
#37 Nem csak a cimet tartom hatasvadasznak, hanem a szinkron divatfikazasat is. Nekem bejott a szinkron, pedig lattam oket feliratosan is. Cartmen leginkabb. -
god25 #36 Így is- úgy is olvasom az oldalukat. Nem véletlen regisztráltam magam ide. ...de ha elbulvárosodik, akkor nem fog érdekelni és keresek más hasonló tartalmi szolgáltatásokkal bíró oldalt. Erre a 10 sorra írhatták volna címnek, h "Hamarosan érkezik a 3 új SP évad!" Ezekről már a hoff.sp.hu oldalról is csemegézhetne. De így csak 1 x@r bulvár cikk. Ha azt akarom olvasni, veszek 1 blikket és felülök a metróra. Pfff... -
AljasGetto #35 Teljesen egyet értek...
Egy ideje az SG tele van "bulváros" címekkel, de azokba a cikkekbe bele sem olvasok, hiszen látom rajta, hogy információ tartalma úgysem lesz, és csak hangzatos címmel akarnak "elolvasásra csábítani".
Ez a cím viszont direkt szopatás, ez gáz!
Ha egy kérdőjel került volna mögé, már láttam volna, hogy csak szopatás, így viszont elolvastam fölöslegesen.. :( -
Lyan Kyj #34 Egy híroldal sem teheti meg, hogy figyelmen kívül hagyja az olvasók észrevételeit, megjegyzéseit. Hiába volt 50.000-rel több látogató a hír miatt, ha a látogatók nem elégedettek. Hiába rak ki reklámot, ha egy cifra káromkodás mellett csalódik a tartalomban, ugyanúgy rányomja a bélyegét az oldalra és a termékre is.
Az a baj, hogy nem veszik észre, hogy a "fikázók" csak segíteni próbálnak, oda kellene figyelni arra, amit mondanak, akkor talán az olvasók által felállított minőségi listán is feljebb juthatna az oldal. De így, hogy "tökmindegymitmondtokénvagyokazokosabb" alapon csak magyarázkodnak, senkinek nem lesz jobb. Persze ha egyáltalán nincs minőségre törekvés, csak reklám-profit, reklám-profit, akkor totál érthető.
Tanuljanak meg úgy írni, fogalmazni, próbálják meg úgy növelni az oldal hírnevét-látogatottságát, hogy saját képességeiket vetik be, adják hozzá a tartalomhoz, ne ilyen félresikerült hazugság-címmel felvert "jajdesokanlátjákareklámot" módszerhez folyamodjanak... persze lehet, hogy utóbbi hatékonyabb, de itt már bejön az is, az írók/oldaltulajok hogyan viszonyulnak az oldalhoz (pénz, hírnév <-> elismerés, tisztelet).
A mennyiség(látogatottság) ne menjen már a minőség(tartalom) rovására, nem csak az olvasók szívnak így. Igyekezzenek az egyensúly fenntartására, hosszú távon erre szükség van
4.ponthoz: Mondasz valamit, bár itt már ismét a személyek képe jön be, maradnak a "szívók" közt, vagy ők is birkák lesznek.. akármelyikbe is sorolják magukat, valamit veszítenek (pénz - érték) -
#33 "vagyis hogy hazudjanak az embereknek..."
Te a médiától vársz totális igazságot? Szegény te.
"már lassan mindenki hazudik,lop,csal..."
Csak mi magyarok és a kisebbség Bejártam már fél európát, de sehol nincs az ami itt megy.
"Amúgy meg nem érte el a célját,mert
1.amúgy is beleolvastam volna ha mást írnak a south parkról biztos.
2.A reklám egyáltalán nem maradt meg :P
3.Legbelül már sejtettem hogy átverés,sajnos már nem egyszer,és nem is kétszer fordult ilyen elő itt az sg-n...
4.Az ilyenek miatt pedig egyre kevésbé látogatom már az sg-t is,mert már itt is hülyének nézik az embert..."
1.Te igen, de a közömbösök nem... így viszont azok is.
2. ;-)
3.Akárcsák minden más médiában, minden szintent...evvvan.
4.Te és én is semmi mások nem vagyunk csak lehetséges vásárlók, a többi nem számít a kapitalizmusban. Ti választottátok ezt a rendszert, ezt a világot. A világ pontosan olyan, mint amilyenné mi emberek tesszük. Nem tetszik? A többi birkának úgy látszik ez a jó, mi meg szívunk... mondtam már, hogy evvvvan?
-
#32 Tévedés... akinek közömbös a SP, az nem kattint. De így még az is kattint, aki csak hallott róla. -
#31 Az lehet, de ha megkérdezem, hogy mondj legalább 3 céget aki itt hirdet, vagy hirdetett, biztos vagyok benne, hogy lazán mondanád. Mission Accomplished ^^ -
#30 Pedig ez egy újság... méghozzá magazin.
Cikkek, ismertetők, bulvár, tudományos témák stb.
Attól, hogy nem tartod a kezedbe, attól még újság... csak online!
És a raklámokból él, nem szeretetből. De miért is hirdetnek itt cégek? Mert látogatott.
Mitől? A cikkektől és a fórumoktól... van még kérdés? :-D -
god25 #29 Miért kell bulvár címet adni a cikkenek? Már megijedtem, h vmit rosszul olvastam. Rugjátok ki ezt a volt Blikk újságírót!!! -
pauly #28 "emiatt kénytelen a szakma olyan fogásokhoz nyúlni, mint amilyen ez a cím is."
vagyis hogy hazudjanak az embereknek...
Mondjuk nem is csodálkozom már,sajnos ilyen szemét világ van,már lassan mindenki hazudik,lop,csal...
Amúgy meg nem érte el a célját,mert
1.amúgy is beleolvastam volna ha mást írnak a south parkról biztos.
2.A reklám egyáltalán nem maradt meg :P
3.Legbelül már sejtettem hogy átverés,sajnos már nem egyszer,és nem is kétszer fordult ilyen elő itt az sg-n...
4.Az ilyenek miatt pedig egyre kevésbé látogatom már az sg-t is,mert már itt is hülyének nézik az embert... -
GiNKaSS #27 Én a hozzászólások miatt olvasom az sg-t. -
matt taylor #26 Lehet h figyelem felkeltő de ez nem egy q'va újság (amihez kell a fiyelem felkeltés)amit pénzért veszünk meg hanem egy "ingyenesen" olvasható weblap.
Itt nincs sok értelme a figyelem felkeltésnek
Jah és SP és Simpson 4eve
-
#25 Pfff, vagy nem pfff információs forradalom van évtizedek óta.
Egy nap annyi infó ér, amivel egy kisebb regényt meglehet tölteni... emiatt kénytelen a szakma olyan fogásokhoz nyúlni, mint amilyen ez a cím is.
Tetszik, nem tetszik a célját tökéletesen elérte ---> Elolvastátok :-D /Fél szemmel a jobb sarokban levő reklám is talán megmaradt / -
#24 [i] Imaaginatiooon
IIIImaginationn
Imaginaaaaatiooon
Imaginatioooonn
Iiiiimagination
Imaginaaaaatiooon
Imaginatioooonn
Iiiiimagination
Imaginaaaaatiooon
Imaginatioooonn
Iiiiimagination -
#23 HÁHÁ, JA -
KoS #22 Ehhehehe, ez nagyon jo pelda volt! -
Prof William #21 Ennél a címnél talán még a Vége a South Parknak! - cím lehetett volna hasonlóan gány... -
HJPOWER #20 Ebből nem lehet kinőni. Persze szükség van egy kis veleszületett értelmi fogyatékra a részek feldolgozásához, de ez így is van rendjén! ;´)
Várom a folytatást!!!
-
Lyan Kyj #19 Ez nem hatásvadász cím, nem is bulváros, csak annak egy kísérlete, ez egyszerűen ROSSZ címezés. Nincs ezen mit magyarázni, el lett szúrva és kész - nem ez az első, teszem hozzá.
Akik alapból nem olvasnák el, egy ilyen után max. negatívabb véleménnyel lesznek a oldalról, semmit nem nyer vele az oldal.
Ha már olvasó-vonzó címeket próbáltok adni, legalább gondoljátok végig.
Ez építőjellegű hozzászólás akart lenni, nem fikázás, bár itt egyre megy, úgysem fogadják meg az ilyeneket:) -
pauly #18 kb :P -
Remetix #17 Milyen címek jönnek majd ezután? "Carmack felrobbant az űrhajójában" .. aztán a cikkben: "Olyan rég írtunk Carmackról, hogy akár még azt is gondolhatná valaki, hogy időközben meghalt. ..." -
pauly #16 "Az, hogy szinkronizálják, nevetséges... a komédiasorozatokat feliratosan kéne adni, ellenkező esetben a poénok egy része elvész" -
#15 Nekem soha nem tetszett az idétlen figurák miatt és a túlságosan provokatív poénok miatt. Ettől függetlenül elismerem a sikerét, bár mára már kissé divatsorozattá vált. Az, hogy szinkronizálják, nevetséges... a komédiasorozatokat feliratosan kéne adni, ellenkező esetben a poénok egy része elvész.
A cím tényleg értelmetlen, akit érdekel a South Park téma, az akkor is el fogja olvasni a cikket, ha csak annyi van kiírva "South Park". -
KoS #14 Hat nalam is kiverte a biztositekot a cim...
Ugyanmar szukseg van erre? -
pauly #13 "Nagyon jó a cím, figyelemfelkető... és ez a lényeg a szakmában" pfff -
djukel #12 A hatásvadász cimadó kurva nayátokat! -
#11 Ez a lényeg ember! Így még az is elolvassa, aki utálja /pl én/.
Nagyon jó a cím, figyelemfelkető... és ez a lényeg a szakmában.
Ja amúgy Simpson family 4 president :-) -
#10 Vazze, a cimadásnál azért kissé moderáltabban járjatok már el.
Folyton ehhez hasonló bulvár-szerű cimeket látok az sg-n, übergáz.
-
pauly #9 hát ja :) -
kovadam87 #8 csatlakozom ez nem volt szép :P -
winnie #7 a bulváros címadás simán kiismerhető. ha nem konkrét, akkor kamu. ha konkrét ("végetér a south park című sorozat örökre, de tényleg"), akkor meg már a címből kiderül. -
#6 az idei évad imagination land -je mindent vitt szerintem :D
a cikk címe tényleg már nem is blikk kategoria, hanem valami sokkal rosszabb lett...Olvassák elegen az sg-t szerintem, nem kell ennyire rámenni a hatásvadászatra :D -
masek #5 én is úgy tudtam hogy még sok-sok rész lesz.
az uccsó részt a 11. szezonból meg már 10 napja leadták, szóval még csak nem is aktuális.
( meg az utolsó tagmondat elírását lécci javítsa ki a szerkesztőúr ("korábba") ) -
#4 Yah én is bexoptam...pedig tudom hogy lesz még jópár évad :D
Néhány cikk itt az SG-n eléggé xopatós...nem is ezek miatt jövök ide általában :)