Szekeres Viktor

Hírességekkel próbálkozik a bukott vetélkedő?

Az Okosabb vagy, mint egy ötödikes című játék az ősz egyik legnagyobb bukásának minősíthető, azonban a TV2 konok módon kitart a műsor mellett és megpróbálja utolsó esélyként névtelen átlagemberek helyett magyar sztárokkal feldobni a műsort.

A szokás hatalma azt diktálja, hogy a sztárok természetesen a TV2 "istállójából" fognak kikerülni és minden bizonnyal az Okosabb vagy, mint egy ötödikes?-nek szüksége is lesz a plusz munícióra, hiszen minden egyes héten szörnyű verést kap az RTL Klub konkurens műsorától, a Miami helyszínelőktől.


A hírességek játszatása mindehol bevett műfaj, azonban idehaza különösen népszerű, hiszen a magyar nép a sztárjai játékára kíváncsi, nem Horváth Alajosra, Zalaszentgrótról.

Nem is csoda, hogy a sztáros Legyen ön is milliomosok szombati különkiadást szoktak kapni, míg az Activity sztárpárbajai is rendre nézettebbek azon részeknél, amikor három "valódi" játékos küzd meg a sztárokkal a nyereményért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HJPOWER #10
    Ez valóban moslék!
  • Loverman #9
    uncsi az örök fikázás PFÚÚÚÚÚÚJ
    lol
  • Loverman #8
    engem nem:O itt bukott meg a logikád?:D
  • Loverman #7
    Nem csoda hogy bukott, szar idősávban van. Péntek este az emberek valami "nagyobbat" akarnak látni
  • CsZ #6
    Nekem sem kedvencem egyik TV adó sem, de nem láttam a megasztár klón lehúzását, vagy győzike szívonal elemzését - pedig mindkettő megérne egy misét, vagy méginkább szót sem érdelmene az egész kereskedelmi TV ügy.
    Kicsit mintha általában kezdene kereskedelmi jelleget ölteni az SG. Pl a ProStreetről semmi teszt, csak egy hír, hogy az EA nagy veszteséget realizált: ez a magyarázat arra, hogy nincs pénz fizetett "spontán" megjelenésre? De lehet, hogy nincs igazam, nem olvasok el minden cikket.
  • AljasGetto #5
    Azért lehet, hogy egy hosszú ideje jól menő műsornál egy kis "vérfrissítés" az nem ugyanaz, mint egy indulása után azonnal bukni látszó műsor egyik utolsó próbálkozása...
    Arról pedig nem tehet az SG, hogy a TV2 tényleg mindig megtalálja az igazi sz@rt... (na nem mintha a másik jobb lenne, itt a rossz és a mégrosszabb esete van inkább)
  • csuszi #4
    komolyan arra gondolok hogy fizet az rtl az sg.hu-nak hogy húzzák a tv2-őt... minden második cikk arról szól milyen ratyi a tv2, örök második stb stb. ha jól emlékszem a vágó féle milliomos a csúcsán is eljátszott a heti hetessel, a való világos hülyékkel, győzikével meg minsden szarral... az is lúzer show volrt? mert tudtommal mo. legsikeresebb vetélkedője. nem mintha szeretném a tv2-őt (rtl-t se), de ez már kicsit túlzás. láma sg... uncsi ez az örök baszakodás. pfúúúúúúújjjjjj
  • Petender #3
    Sztárok?Manapság Magyarországon mindenkit annak neveznek...
  • ldavid #2
    gondolták rosszabb már nem lehet.. :)
  • xmodule #1
    :D