Szekeres Viktor

Hősök: Mi lesz a hazai vetítéssel?

Akik félszemmel követik a hollywoodi híreket, azok tisztában lehetnek azzal, hogy a Nagy Víz túloldalán az írók sztrájkba léptek és egyetlen sort sem írnak le, míg szakszervezetük megegyezére nem jut a stúdiókkal. No, de ez vajon hogy érinti az amerikai sorozatok hazai vetítését, mondjuk a Hősöket?

Ugyanis a magyar tévézésre is hatással vannak az efféle események, hiszen általában előre megtervezik a tévék műsorait és egy sorozat esetében természetesen 22 részes teljes évadokkal számolnak. A sztrájk miatt azonban egyelőre úgy tűnik, hogy a Hősök 2. évada mindössze 11 részes lesz, lévén az NBC egy alternatív, szezonzáró befejezést is forgatott a sorozathoz.


És, ha csak 11 rész készül el, akkor idehaza is csak ennyi kerülhet adásba - így a hirtelen szabadon maradó 11 estével is kellene valamit kezdenie a tévéknek. A TV2 megoldása ezesetre Poich Lóránd programigazgató szerint nem az ismétlés, mint ahogy azt az Egyesült Államokban tervezik, hanem saját gyártású műsorok, valamint már régebben megvett, többségében amerikai filmek sugárzása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #10
    hmm, mi durva volt vajon bennük?

    a hazai premier nobrainer. hozzá kell adni egy évet az előző évad premierjéhez, ergó máciusban jön a sorozat. (azért nincs hazai dátum,m ert kábé 3 héttel előtte szokott csak a tévék részéről kiderülni)
  • 0Speed0 #9
    De még mindíg nincs dátum arról, hogy mikor kezdik adni itthon...

    Tyűha szépen le lettek moderálva az első kommentek.
  • R22 #8
    hát nem hiszek én ebben hatalmas nagy vesztesége lenne az americai tvseknek!!! és a Filmiparosoknak!!!
  • HJPOWER #7
    Fazzzaaa, nézünk majd COLUMBO-t :D
  • winnie #6
    karácsonykor nem tévéznek, nem hogy originezzenek. az origins áprilisban indult volna, de azt már egy hónapja lefújták.