Szekeres Viktor

Leállították a Heroes: Origins sorozatot

Ahogyan az várható volt, a hollywoodi írósztrájk elkezdte szedni az áldozatait. Az egyik első fecske az NBC csatorna Hősök-spinofjának a terve volt, melyhez olyan neveket sikerült leszerződtetni, mint Kevin Smith és Eli Roth.

A pletykák szerint az NBC így biztosította be magát, hogy ne kelljen a semmiért fizetnie a sorozatot íróknak, hiszen abból a csatorna nem profitálna, ha a 6 részes Heroes-leágazás mégsem kerülne képernyőre az írók munkabeszüntetésének köszönhetően.


Az eredeti terv szerint ugyanis a Heroes 2. évadának befejezésével, valamikor április táján indult volna el a 6 részes Heroes: Origins, mely részenként két-két olyan Hősről közölt volna eredettörténetet, akiket eddig még nem láthattunk a sorozatban. A projektre akkor tér vissza a csatorna, ha sikerült a stúdióknak és az írók szakszervezetének megegyeznie a folytatás feltételeiről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #7
    Hát van. Az itteni mávsztrájkról nem cikkeznek amerikában.
  • vanclemmons #6
    azért gondolom van egy árnyalatnyi különbség a hollywoodi írósztrájk meg péló az itthoni mávsztrájk között... :P

    egyébként most hogy lesz? a 2. évad hány részes lesz?
  • winnie #5
    ha tartani fog a sztrájk, akkor hiába az aláírás.
  • RaveAir #4
    Lehet, hogy csak arra megy ki a játék, hogy még nagyobb médiafelhajtás legyen körülötte. Majd lassan jönnek a kezdeményezések, hogy ugyan legyen már mégis, összedünk néhány aláírást, stb...
  • Zocsi #3
    Ez nem gáz, ez marketing. Itt (is) profitról beszélünk kéremszépen, és hiába hiszi a "keleti" ember azt, hogy "ollivúdba" csak a milliódolláros, mézesmázos élet folyik...
  • sanner011 #2
    Eléggé.
  • Zedas #1
    Ez gáz.