SG.hu

Blogot indít az AXN

Az AXN akció- és kalandcsatorna az elsők között indít blogot Magyarországon.

Az elsősorban a fiatalokat célzó tévé blogján a jövőben az internetet is kedvelő nézők tájékozódhatnak a csatorna legújabb műsorairól, jövőbeli terveiről, de az új kezdeményezés arra is lehetőséget biztosít, hogy a nézők kibeszélhessék kedvenc sorozataikat, megírhassák, mit gondolnak egy-egy epizódról, megoszthassák egymással, kik a kedvenc karaktereik.

Az AXN blogját igazi szakemberek, "hivatásos" bloggerek írják majd, három tapasztalt, az amerikai sorozatok világában otthonosan mozgó fiatalember, akik már többször bizonyították a téma iránti rajongásukat, többek között azzal, hogy 24 órás sorozat-maratonokat rendeztek, és közben saját blogjukon folyamatosan kommentálták a történéseket. A Sorozatguru lelkes írói csapatát, Fercsát, Tesst és Kanyeccet kérte fel az AXN arra, hogy írják a csatorna hivatalos blogját.

Az AXN reméli, hogy új kezdeményezése, a blog igazi közösséggé fogja majd össze mindazokat, akik szeretik a kaland- és akciódús tévézést, s általa a csatorna és nézői között is interaktív kapcsolat alakulhat ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #3
    Azért olvasom el egyátalán a hírt, amiért mondjuk a politikai híreket, illetve egyébb cikkeket, hogy tudjam mi van körülöttem. A politika sem érdekel különösképpen, de elolvasom, mert nem szeretnék tájékozatlan lenni, ha esetleg szóba kerül a téma. Hasonló megfontolásból olvastam el ezt is, a cím felkeltette az érdeklődésem, a postom, pedig szigorú magánvélemény, mint itt mindenkié. Akinek nem tetszik tesz rá, vagy hozzászól, hogy neki nem ez a véleménye. Ezen nem kell különösebb logikát keresni. Bocsánatot meg nem kell kérni, (persze így sokkal illedelmesebb a postod mint nekem)mert én sem, kértem senkitől, pedig biztos van aki személyes sértésnek érzi, de hát ez van. Persze lehet megváltozik majd a véleményem mondjuk egy-két év múlva, de attól most még így látom ezt.
  • koxaka #2
    de miért a sorozatguru? "hivatásos" bloggerek... rettentően idegesítő stílusban írnak azon a blogon. nem is beszélve arról, hogy egy csomó ötletet a náluk már jóval régebb óta létező comment:com-ról és sorozatjunkie-ról lopnak.

    immovable: ha nem szereted a dobozbámulásról folytatott eszmecseréket, akkor miért olvasol sg.hu-t? és ha egyáltalán az egész téma nem érdekel, akkor miért olvasod el ezt a hírt? és egyáltalán miért kommentálsz, ha számodra ez az egész teljesen indifferens?

    érted, én utálom a barátok köztöt, de mégse jut eszembe megnézni egy bk fórumot, és odahányni valami hasonló szemét szöveget. nyilván azért nézik, mert szeretik nézni, és ez nekik jó, akkor meg mi a baj? és főleg nekem (/neked) mi közöm (/közöd) hozzá?

    bocs, csak már régóta próbálom megfejteni az ilyenfajta kommentelés lélektanát.
  • immovable #1
    Szánalom.
    El kéne kezdeni inkább élni a saját életét ezeknek az embereknek és nem bámulni a dobozt majd arról folytatni "komoly eszmecserét".