Szekeres Viktor

Mégsem lesz Heroes: Origins

Még mielőtt valaki megijedne, természetesen lesz Heroes-testvérsorozat, mindössze arról van szó, hogy az nem az Origins, vagyis az Eredetek alcímet fogja viselni, hanem valami teljesen mást, de hogy mit, arról még sem az NBC, sem a készítők nem határoztak.

Már hírt adtunk arról, hogy a Heroes 2. évada, miután áprilisban véget ér (két megszakítás után) egy testvérsorozatban reinkarnálódik, mely testvérsorozatban az eredeti szériában nem szereplő Hősöket ismerhetünk meg, egy-egy teljes egészet alkotó történet részeként.

Azóta az is kiderült, hogy többek között Kevin Smith fogja ezen széria első részét rendezni és az epizódokban nem egy történet, hanem két sztori is lesz (a klasszikus antológiasorozatok mintájára) és az ezen 6 részes kitérőben bemutatott hősök egyikét majd a nézők "be is szavazhatják" a Hősök 2008 őszén induló 3. évadába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Librarian #7
    LOL
  • Wittgen #6
    Ennek az epizódnak a főbb szerepeiben Jay és Néma Bob, akik felfedezik magukban a KÉPESSÉGET. Móka-kacagás és káromkodás a köbön, a legjobb rész lenne
  • Ordel #5
    Jaj, hogy te mindenbe belekötsz... :D
  • szanand #4
    És A rejtély egy "ly"-nal van :)
  • szanand #3
    A cím az is relytély, de az hogy hol tanulnak a szerzők fogalmazni...
    "Azóta az is kiderült, hogy többek között Kevin Smith fogja ezen széria első részét rendezni..." És még ki rendezi az első részt? Nemcsak Kevin Smith? Nem azt kellett volna írni, hogy "Azóta többek között az is kiderült..."?
  • Su0my #2
    ebből élnek :)
  • Ordel #1
    Csak számomra rejtély, hogy minek kellenek ezek a szenzációhajhász bulvár címek?