Szekeres Viktor

Fél év börtönt kapott a Lost hősnője

Úgy tűnik, hogy mostanában rájár a rúd a sorozasztárokra, hiszen miután Kiefer Sutherlandet, a 24 népszerű Jack Bauerjét ittas vezetésen kapták, újabb nagy név került a rendőrök hálójába és bizony a Lost-ból is ismert színésznő nem úszta meg olcsón az esetet.

Michell Rodriguez, aki a Lost - Eltűntek 2. évadában Ana Luciát alakította, nem először bukott le ittas vezetéssel (egyszer éppen a Lost forgatása alatt Hawaiion és sokáig tartotta is magát az a pletyka, hogy ezért írták ki a sorozatból), ezért a szerdán ellene meghozott ítéletben visszaesőként kezelték.


A próbaidőre bocsátás megszegését pedig Amerikában igen szigorúan büntetik, így a verdikt szerint Michelle Rodriguez december 24-én hat hónapra kényszerül börtönbe vonulni. A színésznő a tárgyaláson beismerte, hogy vétett a próbaidős rendelkezés ellen, de ezzel sem kerülhette el letöltendő büntetét, valamint a 30 napnyi közmunkát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pbanfa #20
    Megérdemli! Azt hiszi ő különb, mint bárki más?
  • NessieGraf #19
    - Képzeld! Voltam IQ teszten!
    - És?
    - Hálisten negazív!

    Na ilyen agyat szeretnének a sorozatgyárosok a mi fejünkbe is. Méltán társulnak hozzájuk: TV-k, rádiók, bulvárlapok és a zenének gúnyolt zörejeket, vagy nyálakat gyártók.
  • trogi #18
    Ezek már az új generáció hírnökei. Színészet nulla, szerepek nulla, filmtörténet nulla, esetlegesen nagy mellek, vagy kitüremkedő pénisz (gondoljunk ugye a hölgynézőinkre is) . Gratulálok.

    Fent nevezett személy a feltételeknek megfelel, tehát semmi sem menti meg attól, hogy sztár???? legyen.
  • scooterboy #17
    szivesen lennék a cellatarsa :P
  • sylas #16
    karácsonyi ajándék :Dbekell vonulnia
  • winnie #15
    nem mondod, hogy ennyire profik a hollywoodi castingosok, hogy 100 ezer színésznőből pont azt az egyet választották ki?:) nyilván a zömüknél jobb volt, de tuti lett volna 100-200, aki még nála is jobb. így logikus.
  • newil #14
    Vannak olyan szerepek,mellyek más színésznőre nem illettek volna csak rá.
    Resident Evil - A Kaptár (Rain Ocampo), S.W.A.T. (Chris Sanchez).
    Nameg sztem a Lost-ban is jót alakított.
  • zaki #13
    Lostban nagyon irritált, de amúgy sem csípom, unszimpatikus nekem a csajszi.
  • pauly #12
    Jajj,ez lesz az egyik főszereplő Cameron filjében??Nem is figyeltem eddig :S Pedig nagyon nem csípem ezt a nőt...Mondjuk a szereposztás sem tűnik túl jónak :/Egyedül Sigourney meg talán Giovanni akit szívesen látnék benne.De már most látom hogy nem lesznek olyan egyéniségek benne mint pl az alien 2-ben(Hudson,Vasquez,Drake stb)
  • Inquisitor #11
    Remélem nem csúszik miatta az Avatar forgatása, különben ...