20
-
#20 Megérdemli! Azt hiszi ő különb, mint bárki más? -
#19 - Képzeld! Voltam IQ teszten!
- És?
- Hálisten negazív!
Na ilyen agyat szeretnének a sorozatgyárosok a mi fejünkbe is. Méltán társulnak hozzájuk: TV-k, rádiók, bulvárlapok és a zenének gúnyolt zörejeket, vagy nyálakat gyártók. -
trogi #18 Ezek már az új generáció hírnökei. Színészet nulla, szerepek nulla, filmtörténet nulla, esetlegesen nagy mellek, vagy kitüremkedő pénisz (gondoljunk ugye a hölgynézőinkre is) . Gratulálok.
Fent nevezett személy a feltételeknek megfelel, tehát semmi sem menti meg attól, hogy sztár???? legyen. -
scooterboy #17 szivesen lennék a cellatarsa :P -
sylas #16 karácsonyi ajándék :Dbekell vonulnia -
winnie #15 nem mondod, hogy ennyire profik a hollywoodi castingosok, hogy 100 ezer színésznőből pont azt az egyet választották ki?:) nyilván a zömüknél jobb volt, de tuti lett volna 100-200, aki még nála is jobb. így logikus. -
#14 Vannak olyan szerepek,mellyek más színésznőre nem illettek volna csak rá.
Resident Evil - A Kaptár (Rain Ocampo), S.W.A.T. (Chris Sanchez).
Nameg sztem a Lost-ban is jót alakított. -
#13 Lostban nagyon irritált, de amúgy sem csípom, unszimpatikus nekem a csajszi. -
pauly #12 Jajj,ez lesz az egyik főszereplő Cameron filjében??Nem is figyeltem eddig :S Pedig nagyon nem csípem ezt a nőt...Mondjuk a szereposztás sem tűnik túl jónak :/Egyedül Sigourney meg talán Giovanni akit szívesen látnék benne.De már most látom hogy nem lesznek olyan egyéniségek benne mint pl az alien 2-ben(Hudson,Vasquez,Drake stb) -
Inquisitor #11 Remélem nem csúszik miatta az Avatar forgatása, különben ... -
pauly #10 :P -
#9 A vásznon legalábbis :P -
Wittgen #8 Keményebb csaj annál, mintsem, hogy sírással foglalkozzon. -
#7 Majd sír egy picit mint Paris Hilton, aztán kiengedik... -
winnie #6 "OJ kinyírta a feleségét, és azt is megúszta"
LOL innen magyarországról a bulváremlőkön nevelkedve is tudja. -
#5 nem bírok az undok pofájú nőket -
Petko #4 OJ kinyírta a feleségét, és azt is megúszta -
AnonyX #3 Te aztán gyorsan megítéled az embereket!
Most miért lenne már kurva amiért így járt...legalább, jó példa arra, hogy a híres emberekre is vonatkoznak a törvények. Mondjuk igaz ez a politikusokra már nem érvényes...a mocskoknak előjoguk meg ilyen baromságaik vannak...pffüöööö -
Kobaljov #2 Bauer bácsi ehhez képest jóval kevesebbet kapott -
#1 hülye kurva