Szekeres Viktor

Repül a Barátok közt egyik sztárja

Olykor ráfér a vérfrissítés Magyarország kedvenc szappanoperájára is, így nem véletlen, hogy a Barátok közt stábja sem marad intakt éveken át. A nemsokára kiírásra kerülő főszereplő hét évet töltött el a képernyőn.

Jelenleg idehaza a Barátok köztet nézik legtöbben, a sztárokról (és Gáspár Győzőről) szóló címlapos Blikkeket vásárolják legtöbben, így minden bizonnyal sokan rendülnek meg a hír hallatán (ha még nem olvasták volna), hogy Deutsch Anita, vagyis Szilágyi Andrea távozik a sorozatból.

A szappanopera producere, Kalmár Tamás cáfolta a pletykákat, hogy ez azért történik, mert a karakter unalmassá vált volna, egyszerűen csak fel kell frissíteni a sorozatot, hogy a nézők ne fásuljanak bele. A távozó helyére érkező új arcok pedig nyilvánvalóan azonnal fel fogják borítani a Barátok közt status quoját.

Egyébként nagy kő eshet le a nézők szívéről, hiszen a kiszivárgott infók szerint Andrea karakterét nem fogják kivégezni, hanem nyitva hagynak számára egy kiskaput egy esetleges csinnadrattával beharangozott visszatérés reményében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BaliBoy #14
    Az lehet, hogy mint az rtl program igazgatója örülnék neki, de mivelhogy nem vagyok az ezért nem örülök.
  • BaliBoy #13
    Az a baj, hogy azok is egyszer fel fognak nőni akiket most kisemmiznek az értelmükből. Milyenek lesznek ezek felnőttnek??? Így is túl sok az elmebajos.
  • banok #12
    ha te lennél az RTl Klub programigazgatója, befejeznél egy olyan sorozatot amit naponta 1,5-2 millióan néznek minden hétköznap? biztosan nem.
  • winnie #11
    de aggódsz mások lelki üdvvéért :D (amúgy jogos, a bk tényleg nem film, jól látod. szappanopera. és, ha egyszer ennyien szeretik, istenem, hadd nézzék. mad jön baliboy és jól megmondja nekik, hogy mit kell nézniük:)
  • BaliBoy #10
    Jól leadja az SG a szintet, hogy már ilyen fos legfeljebb csak képek egymás utáni esztelen felvillantásáról - csak mert filmnek nem nevezhető - írnak. Már réges régen be kellett volna fejezni ezt a *****. Közben elkorcsosulnak a jellemek és a 12 éves lánykák azon sírnak, hogy még szüzek és, hogy nincs "pasijuk". Szánalom....
  • trogi #9
    A sorozatot nem nézem, de nekem tetszik ez a nő. Jól néz ki.
  • chhaya #8
    ne élje túl Nóra gyereke se, ne legyen új barátok közt. :))) meg a többi szereplőt is ki kéne ám irtani. :D
  • kadar1 #7
    Azt se tudom ki ,nem nézzem
  • rolika #6
    feleségem kész lesz...
  • mogyi925 #5
    Na most ezt nem értem. Ki az az Andrea? És akkor most az Ákos meghalt?