Ötvös Tibor

Spielberget kirabolták

Újabb csapás az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull készítőinek. A kiszivárogtatott sztorivázlat után tegnap ismeretlen elkövető közel 2000 vázlatot, a forgatókönyvet, a tervezett büdzsét tartalmazó papírt valamint számtalan számítógépet lopott el a rendező irodájából.

Nemrég mi is hírt adtunk arról, hogy egy statiszta komoly galibát okozott az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull forgatásán, mikor kiszivárogtatta a sztori néhány részletét. Most azonban nagy a pánik, hiszen egy, jelenleg ismeretlen elkövető sokkal nagyobb bajt hozott a készítőknek.

Az illető ugyanis közel 2000 forgatási vázlatot, a tervezett büdzsét levezető iratokat, a forgatókönyvet valamint pár számítógépet lopott el Steven Spielberg Universal stúdióbeli irodájából. A bajt csak tetézi, hogy az elkövető máris árverésre bocsátotta a "szajrét" mindössze kettő ezer dollárért.

A TMZ.com lecsapott az ajánlatra és megbeszéltek egy időpontot ma délután négy órára a Los Angeles-i Standard Hotelbe, ám további infó még nem érkezett. Mindenesetre Spielbergéknek nem ártana jobb biztonsági rendszert felépíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Requiem88 #6
    gondolom nem az ajtón keresztül teszi...
  • Darth Sith #5
    azért néhány gépet meg ennyi papírt kivinni nem olyan egyszerü, pláne feltünés mentesen. Sztem ahol Spielberg irodája van, min hogy van egy porta. A portásnak csak feltűnik hogy nagy mennyiségben ismeretlen hordja kifelé a papirokat és a számítógépeket :)
  • kadar1 #4
    Ez simán reklám fogás . Lehet , hogy igy találnak egykét balekot..
  • koimbra1978 #3
    Mennek azért a lopásak rendesen, nemrég Coppolának lopták el a számítógépét a forgatókönyvével, most meg Spielbergékre jár rá a rúd. De azért lopott dolgot árísítani nyílvánosan, majd jól lecsap az FBI:)
  • Csaba42 #2
    Aham, már számtalan esetben történtek furcsa lopások, amelyek könnyen lehet, hogy puszta reklámfogások, ám legalább ugyanennyi esély van rá, hogy tényleg megtörtént. Ez olyan, hogy vagy-vagy.
  • moRtiZ #1
    Szerintem a fele se igaz, de legalább sose merül egy pillanatra sem feledésbe, hogy készül az Indy4. Az emberek mindig is jobban kiváncsiak voltak a "balhés" projektekre. :) Igy a fanokon kívül még többen meg fogják nézni a filmet.