Szekeres Viktor

Az Ötös csatorna sztárokat igazol

A tévéadó ugyan kevéssé ismert, de legalább fejlődik és jelen van a sajtóban. Egyelőre 460 ezer háztartás részesül abban a kegyben, hogy foghatja az Ötös csatornának nevezett adót, de állítólag idővel ez a szám bővülni fog.

És, hogy kik az új arcok? Például az Animal Cannibals, akiket az utóbbi időkben a Viasat 3 vicces videós lejárt lemezének a vezetésével bíztak meg - ezúttal saját koncertturnéjukról készítettek filmet. (A régi arcok között olyan egykor volt, de azóta megrágott és kiköpött sztárokkal is találkozhatunk, mint a hajdani Való Világ műsorvezetője, Nóci, illetve a reality játékosai közül Elvis és Györgyi.)

Az elismertebb műfajokból a költő Karafiáth Orsolya is csatlakozik a csatorna műsorvezetői stábjához, mégpedig saját kulturális műsorral, Voncze Lilla, a 80-as évek popsztárja zenei műsort fog vezetni és a férfinézők kedvéért három pornósztár, Mészáros Dóra, Tera Bond és Judy Nero is bizonyíthatja, hogy mikrofonnal a kezükben sem tehetségtelenek.

Az Ötös csatorna Pest megyében, Pécsett, esetleg Miskolcon fogható, de elvileg nemsokára megduplázzák a lehetséges nézőszámot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trogi #5
    Jaj ne, már megint itt vannak az ufók? Vigyék a teheneimet, csak engemet ne bántsanak...
  • Wittgen #4
    miféle adó az 5ös csatorna?
    olyan, mint az 51es körzet?
  • mellon #3
    Ki az a "Voncze Lilla"?
  • avman #2
    post 1.1 első körben hülyézni akartam a cikkírót, de érzek benne némi gunyorosságot. remélhetőleg nem tévedek. bár ha nekem kellett volna erről írnom, valszeg nyakon öntöm egy adagot vitriollal, oszt utána jó főgyújtom a g*cibe... :D
  • avman #1
    első körben hülyézni akartam a cikkírót, de érzek benne némi gunyorosságot. bár ha nem kellett volna erről írnom, valszeg nyakon öntöm egy adagot vitriollal, oszt utána jó őgyújtom a g*cibe... :D