Ötvös Tibor

Kiszivárgott az Indiana Jones sztori

Egy statiszta, aki mindössze négy napot dolgozott az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull forgatásán, kiszivárogtatott pár komoly részletet a filmről. Spielberg tehetetlen, hiszen a sokak szemében jelentéktelen alakokkal senki nem iratta alá a titoktartási szerződést.

Korábban már rebesgették a madarak, miszerint mindenki kedvenc kalandora, Indiana Jones negyedik akciójában a ruszkikkal kerül összetűzésbe, ám akkoriban még egy UFO is bezavart a képbe. Ma azonban kiderült, hogyan is alakul a legújabb film története.


Minden baj forrása, a Kristálykoponya

Spielberg és Lucas nagyon precízek voltak, apránként csepegtették az infókat a filmről és minden készítővel, fő- és mellékszereplővel aláirattak egy titoktartási szerződést, mely szerint nem nyilatkozhatnak a filmről. Ám egy porszem becsúszott a gépezetbe. A statisztákkal ugyanis ezt nem tették meg, akik közül az egyik, Tyler Nelson ma kiszivárogtatta az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull sztoriját.

Indy egy titokzatos koponyát keres Dél-Amerikában, ám pechjére a szovjet sereg is erre az ereklyére hajt. A kalandor pontosan tudja, mire való a koponya, milyen titkot rejt, ám ezt ellenfeleivel nem osztja meg. Az oroszok ezért megölik Mariont, aki Indy fiának édesanyja. A sztori folyamán a koponya a ruszkik kezére kerül és az ereklyét sújtó átok működésbe lép.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fantomlovag #7
    Nem kitaláció a koponya. Egyik sem. Egy dél amerikai Azték tárgyról van szó. És egy (jó sok) legenda is fűződik hozzá. A legenda szerint 13 kopnya van, és együtt hatalmas erőt képviselnek. Továbbá ha mind a 13 együtt lesz, jön a világváge az indiánok szerint. Persze ennél sokrétübb a legnda, de a lényeg ez.
    További érdekesség hogy eddig 10 koponya MEGVAN a világ múzeumaiban szétszórva, és ezekből 1 (a sárga) állítólag "gonosz". Legalábbis rosz dolgok történnek a közelében, a többi viszont állítólag, "jó" energiákat bocsájt ki, és szerncsét, meg gyógyulást hoznak. Ebben a részében mindenki higyen amennyire akar, de a legenda ez.
  • Yany #6
    Bezony, ez a koponya-izé nem kitaláció. Kiváncsi lennék rá, hogy mikor fejtik meg végre a származásukat és a szerepüket...
  • Darth Sith #5
    ezt a kristály koponyás dologot, történetileg sztem Leslie L. Lawrence írta meg, könyv formájában, A Kicsik trilógiában, szerintem. Persze előkerült még a Csillagkapu-ban is, csak hogy egy közös kedvencet említsek :)
  • Seth #4
    A koponya amúgy igazából is létezik, több is van belőle,és még mindíg nem tudják miért és legfőképp hogyan készítették őket
  • Hapho #3
    Ilyen kristálykoponya volt a Mozaik képregény újságban is. Az a történet is Dél-Amerikában játszódott csak a középkorban.
  • echo #2
    Ne öljék már meg Mariont... btw elég jó nő még mindig :)
  • CodeRed #1
    Kár, hogy Mariont megölik, pedig azthittem, hogy aki annyit bír inni mint Ő az bármit túlél .
    Egy kép egykor és most Indyről és Marion-ról.