Szekeres Viktor

Letiltják a Napkelte műsorvezetőit

Gondok az ország legnézettebb reggeli műsora házatáján, amelyek még akkor is fontosak lehetnek, ha az m1 Napkeltéje az igazán fontosnak számító 18-49-es korosztályban a Mokka és a Reggeli mögött kullog.

A gond gyökere pedig az a Nap TV vezetőségének címzett levél volt, melyet az MTV közéleti főszerkesztősége küldött és melyben felszólították, hogy a más elektronikus médiumokban is dolgozó műsorvezetők tegyék le voksukat egyik vagy másik állásuk mellett, mivel a kettő összeférhetetlen.

Így a Klubrádióban dolgozó Orosz József és Aczél Endre, valamint a Tilos rádióban szereplő Bakács Tibor Settenkedő alatt megingott a Napkelte bársonyfotele - bár utóbbi jelezte, hogy részéről a Napkeltét választja, viszont Orosz és Aczél a határozat értelmében a héten már nem vezethet műsort, s helyettük ős Napkeltések, Betlen János és Pallagi Ferenc ugranak be.

A Nap-Kelte producere, Gyárfás Tamás jelezte, hogy eddig a tévének nem volt semmi gondja a műsorvezető gárdával, elfogadták régebben a neveket, valamint hozzátette azt is, hogy szívesen fogadna jobboldali újságírókat is a műsorban, melynek műsorvezetői széke meglehetősen sokat ér, hiszen egy-egy üresedés alkalmából igazi közelharc indul meg az utódposzt elnyeréséért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #20
    "Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és törpefenyőkkel díszített Nap-Keltét."

    Nos, igen érdekes miért most?

    Atisz, én csak leírtam mi volt a hivatalos ok. Ennyi erővel lehetet volna sorolni egy halo durvább dolgot a rovására előző riportokból, mert ebben az esetben igaza volt, igaz az se mentesít egy média személyiséget a tahósága alol.
  • Atisz #19
    CSAK azért rúgták ki. Már hónapokkal ezelőtt oltotta a szerkesztőt (lehetett is ;P), de érdekes módon csak a cigány ügy miatt repült...
  • Inquisitor #18
    ÖÖö, nem azért rúgták ki, hanem mert (szerinte vicces) megjegyzést tett a(z ex) főnökére, majd amikor a szemére veteték a felfüggesztése után, akkor megint szellemes megjegyzéssel illette az exfőnöke humorérzékét. Másrsézt ha figyeled a híreket nagyon sok embert rúgnak ki, sz'al balhé nélkül is repült volna szerintem.

    ALant leírtakkal az újságírókról egyetértek, viszont nem értem miért ne dolgozhatna valaki több helyen, valószinüleg még az újságírók se keresik magukat gennyesre egy egy melóhelyen.
  • kristo p #17
    Legyen véleménye, de egy köztelevízióba lehetőleg ne olyanok dolgozzanak már a legnézettebb reggeli műsorban akik masszívan egy oldal felé húznak és vállalják is ezt nyíltan. Ez olyan, mintha a Független Hírügynökség szerepét a Kuruc.info vagy a 168óra töltené be.
  • Atisz #16
    Amikor újságírói szerepkörben tetszeleg, akkor természetes hogy azt ír amit akar... de riporterként kötelessége elfogulatlannak tűnnie.
  • Atisz #15
    Az még ok, ő belebukott a műkincs-ügybe... de a Bánó előmászott :P

    Hála a jó égnek hogy elmegy ez a 2 nyalógép. Amikor az Orosz elsírta magát egy Gyurcsány interjú alatt élőben... nos azt hiszem felesleges folytatni.

    Hogy a Havas elment a tv2-től: Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nevet mert már rég el kellett volna és sír, mert milyen ügy miatt ment el: Merte helyeselni hogy a cigányok segélyeit igenis tarthassa vissza a helyi önkormányzat, amíg nem gondoskodnak a minimális higiéniás feltételekről... na lol.
  • Csaba42 #14
    Ja, és jut is eszembe de gyorsan: senkinek semmi köze ahhoz, kinek milyen múltja van. Biztos vagyok benne, hogy Neked is vannak warez játékaid, zenéig, filmjeid, talán kiskorodban még a boltból is loptál, mégsem neveznek tolvaj/bűnöző szarházinak. A legkönnyebb más múltjában vájkálni, de az ember a sajátjában miért nem teszi??? Nem hiszem, hogy csupa szent ember él MO-n, sőt! Ha minden embert/magyart a múltja szerint kéne osztályozni, kizárt dolog, hogy valaki is a Menyországba jusson.
  • Csaba42 #13
    Közel nem annyira? Olvastad egyáltalán??? A fogalmazásom pedig igazi Made in Hungary.
  • Csaba42 #12
    Csak tudod van egy olyan alapvető szabály, hogy a médiások és az újságírók nem írkálhatnak/mondhatnak mindenféle saját véleményt csak úgy bele a vakvilágba. Nekik tartózkodniuk kell a nyilvánosság előtt a munkájuk során. De sajna van, aki képtelen erre.
  • braeburn #11
    K.O. Heroes díj nincs még? Forró Orosz Aczélba öntve?