Szekeres Viktor

A TV2-től igazol műsorvezetőt a Music Television

Nem mai hír, hogy a hazai zenetévés piac kissé ki fog bővülni, ugyanis októberben megkezdi adását a Music Television hazai mutációja is, amely a külföldi MTV és VH1 mellett nyilvánvalóan a német Viva hazai verziója ellen fogja felvenni a küzdelmet.

Az Index híre szerint pedig már az első műsorvezető személye is kiderült: Winkler Róbert az, aki legutóbb a TV2, a jelek szerint ismét parkolópályára állított autós műsorát, Totalcar című produkciót vezette.

Winkler az MTV egyik induló, saját gyártású produkcióját fogja vezeni, mégpedig egy beszélgetős műsort, melyben felettébb kényes, olykor provokatív témák fognak a felszínre kerülni. A hétfőn, szerdán és pénteken este tízkor jelentkező Swung meghívott vendégekkel és az adásba betelefonálókkal fogja körüljárni az egyes adások főmomentumait, például a melegházasságot, a Rába szennyezését vagy a könnyű drogokat.

Winkler, két, egyelőre nem ismert váltótársával együtt azonban nem csak a beszélgetéseket fogja moderálni, hanem az azt megszakító zenék kiválogatásában is segítő jobbot nyújhat. Így minden egyes Swung a műsorvezető ízléséről is árulkodni fog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • N1ggA #9
    Szerintem szar lesz. Olvasom, hogy főleg progresszív zene, rock, meg elektronikus lesz. Volt 1 kurva adó, amit azok is tudtak nézni, akik hiphop, meg RnB meg hasonló stílusú zenét szerettek, erre ezt is elbasszák a magyarok, mert, hogy a magyarok többsége nem szereti. Faszom, akkor nézzenek VIVA-t (én azt nézni se tudom szar műsorok, szar műsorvezetők, szar zenék), de most az MTV is ilyen lesz. Gratulálok...
  • C4ine #8
    MTV király műsorokat gyárt. Fabulous lofe of..., All access, Punk'd, PIMP my Ride, ... van még egy halom. Igen, mind bulvár, és "kamu, megrendezett", de a szinvonalas fajtából (Nem ilyen Favorit feeling). Winkler meg félisten, szóval csak jó lehet. :)
    Utóirat: Ha ezt (MTV) valahogy össze tudnák házasítani a Cool-al (pár műsorvezető, pár show (tudom hogy lehetetlen)) az iszonyatosat ütne a fiatalok körében.
  • DoctorJohnson #7
    aszittem már Havast igazolják :D:D:D:D
  • sylas #6
    viva-t én sem nagyon bírom - főleg mikor nyálas tinik kérnek zenét stb
    összehasonlításképp a vivanak van az interaktív du műsora a cool du műsora - sztem a cool jobb
    1-vmilyen ismertebb emberrel dumálnak aztán fél 2től szingli csapda van(nem rossz)
    fél 3kor rém rendes család
    3tól cool sex - azért nyomják jól mert vivan mikor hallasz ilyet soha és azért mai világban ált.elég korán kezdik a sexual életet szal jó ha tudják a dolgokat sőt még mindenki tanulhat belőle
    du még eltöltik az időt
    sztem jól nyomják
    régen is frankó volt a cool live főleg majkával(ő mindig megaszondja)
    remélem frankó lessz a magyar mtv de xarják el a dolgot mint sok magyar adó
    +az lenne jó ha több tematikus zenei műsor lenne vagy zenei stílus összeállításban
    vivan szinte nincs is rnb vagy rap műsor
    vh-1 ben azt szeretem hogy adnak régi klippeket is pl olyanokat amiket gyerekként vagy lurkóként hallottam de klippet soha nem láttam hozzá vagy olyat amikor még megsem születtem de utólag hallottam 80as évek zenéit
  • M0RN1NGST4R #5
    a viva az mindig is egy nagy rakás szar volt, és az is marad. ha valaki az igénytelenségre kiváncsi annak tökéletes választás. naprakésznek sem éppen nevezhető.
  • Petys #4
    bocsi a hibákért, úgy látszik nekem már 3/4-ed kilenckor későre jár...
  • Petys #3
    Hát ezt konkrétabban nem is lehett volna jobban megfogalmazni... :D
    Nálam is VH1 és MTV a nyerő
    A 2 csatornán csak a Faboulouse life of the f**ng celebritiest meg a TRL ben visítozó amcsi tiniket nem bírom, de a niggeres tuningoló autótuningoló-show hoz még illene is Winkler.
  • STurmGewehr #2
    A VIVA egy buziemo-s szar
  • mellon #1
    Nálam a MO-n fogható zenés Tv tortából kiemelkedően nagy szeletet kap a VH-1. Winkler számomra egy jó pont. Kiváncsi leszek a többi műsorvezetőre, ill. magára a csatornára :)