Szekeres Viktor

Ma nyit a TV2 posztapokaliptikus sorozata

A Jericho kivételesen nem a nagy nézettségével került a legismertebb sorozatok közé, hanem éppen az alacsony nézettség miatti elhalását követő rajongói kampány miatt, melynek köszönhetően a sorozatot újraélesztette a CBS csatorna.

2006/07-ben az egyik leginkább várt sorozatnak számított a posztnukleáris állapotokban való együttélésről szóló sorozat és a remek kezdést követően az anyacsatorna, a CBS viszonylag hamar meg is rendelte a sorozat teljes, 22 epizódos évadát a készítőktől. Bár a Jericho sosem volt Hősök-szerűen nézett, de a korrekt szereplés miatt hosszú távra tervezhettek a nézők.

A széria közepe felé azonban erőteljesen lecsökkent a Jericho nézettsége és a csatorna legkevésbé nézett sorozataként nem volt sok esélye a túlélésre, így a finálét követően a CBS szélnek is eresztette a készítőket és a színészeket. Igen ám, de a döntés miatt felbőszült rajongók ekkor földimogyorót kezdtek küldözgetni a CBS székházába, s a csatorna pár tonnányi küldemény után vette a lapot és szinte példa nélküli módon mégiscsak belement a második évados hosszabbításba, ami 7 epizódot jelent.

A fentiekből is látszik, hogy erőteljes rajongói sorozatról van szó, ami vasárnap este, 20.00-kor debütál a TV2-n és a további részeket szerda 22.00-tól láthatják az érdeklődők a Doktor House-t követően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tomo15 #23
    Nekem nagyon bejön.
  • koschwarz #22
    na igen. speciel pl. a szökéstől is sokat vártam, de még az első évadot sem bírtam végignézni.

    szerencsére az hbo nemsokára adja a róma 2. évadját, úgyhogy nem maradok sorozat nélkül :)
  • RedRiot #21
    Hát ez elég szarnak néz ki. Szeretem a poszt-apokaliptik témákat, de úgy látszik itt nem ezen lesz a hangsúly. Hanem majd a tanítónéni meg a fekete plymouth-os gyerek románcán. Gondolom az epizód végén felbukkanó szőkeség is be kerül majd a "ki-kivel-fog-kefélni?" rejtélykör hálójába.

    A benzinkútnál a polgármester beszéde olyan szar volt hogy elkezdtem szégyellni magam hogy ilyeneket nézek. Rendezés/fényképezés/zene inkább a Váratlan utazáshoz passzolna mint egy poszt-nukleáris sztorihoz. Fos ez, remélem elkallódik este 11 utánra.
  • winnie #20
    22.00-től volt, aztán bejött elé egy fél órás rém rendes család, vagyis nem a 4400-at tolták.

    és, ami a fontosabb, azzal, hogy egy sorozatot későbbre pakolnak, lehet, hogy jót tesznek vele. (ld. hősök). mondjuk a 4400-nak mindegy volt, hiszen azonnal bukott itthon
  • robos #19
    Szerda 22.00? Hmm, a 4400 is így indult, majd olyan későre tették már, h épeszű ember akkor már inkább elmegy aludni, pláne ha másnap meló... TV2 egyre csak süllyed és süllyed...
  • haxoror #18
    Ritkán szoktam lehúzni sorozatokat de ez szerintem elég szar.

    Ha azért érdekelne mert postapoc (engem ezért érdekelt volna) akkor NE nézd meg, amúgy meg ízlések és pofonok, SZERINTEM szar.
  • winnie #17
    folytatódik és sokak szerint sz*r, sokak szerint király. tavaly a warezkörökben a 2. legnépszerűbb volt a heroes után az országos sorik között., ez beszédes.
  • koschwarz #16
    azt mondod el se kezdjem?
  • HuAn82 #15
    Nem is olyan rossz. Az első két részt hirtelen megnézve egész jó.
  • haxoror #14
    Most kell magyarázni vagy mégsem?
    majom...