23
  • Tomo15
    Nekem nagyon bejön.
  • koschwarz
    na igen. speciel pl. a szökéstől is sokat vártam, de még az első évadot sem bírtam végignézni.

szerencsére az hbo nemsokára adja a róma 2. évadját, úgyhogy nem maradok sorozat nélkül :)
  • RedRiot
    Hát ez elég szarnak néz ki. Szeretem a poszt-apokaliptik témákat, de úgy látszik itt nem ezen lesz a hangsúly. Hanem majd a tanítónéni meg a fekete plymouth-os gyerek románcán. Gondolom az epizód végén felbukkanó szőkeség is be kerül majd a "ki-kivel-fog-kefélni?" rejtélykör hálójába.

A benzinkútnál a polgármester beszéde olyan szar volt hogy elkezdtem szégyellni magam hogy ilyeneket nézek. Rendezés/fényképezés/zene inkább a Váratlan utazáshoz passzolna mint egy poszt-nukleáris sztorihoz. Fos ez, remélem elkallódik este 11 utánra.
  • winnie
    22.00-től volt, aztán bejött elé egy fél órás rém rendes család, vagyis nem a 4400-at tolták.

és, ami a fontosabb, azzal, hogy egy sorozatot későbbre pakolnak, lehet, hogy jót tesznek vele. (ld. hősök). mondjuk a 4400-nak mindegy volt, hiszen azonnal bukott itthon
  • robos
    Szerda 22.00? Hmm, a 4400 is így indult, majd olyan későre tették már, h épeszű ember akkor már inkább elmegy aludni, pláne ha másnap meló... TV2 egyre csak süllyed és süllyed...
  • haxoror
    Ritkán szoktam lehúzni sorozatokat de ez szerintem elég szar.

Ha azért érdekelne mert postapoc (engem ezért érdekelt volna) akkor NE nézd meg, amúgy meg ízlések és pofonok, SZERINTEM szar.
  • winnie
    folytatódik és sokak szerint sz*r, sokak szerint király. tavaly a warezkörökben a 2. legnépszerűbb volt a heroes után az országos sorik között., ez beszédes.
  • koschwarz
    azt mondod el se kezdjem?
  • HuAn82
    Nem is olyan rossz. Az első két részt hirtelen megnézve egész jó.
  • haxoror
    Most kell magyarázni vagy mégsem?
    majom...
  • haxoror
    Helyesesen tetted hogy elnézést kértél a nevemben viszont a fűvet is nyírd le a kertemben és mosd le a kocsimat is ha már ilyen hiperaktív vagy.
  • haxoror
    Sok lelkizés, kevés postapoc fíling.
    Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, nem véletlen hogy egyszer már cancel lett.
    Szar.
  • Csaba42
    Hát de ha csak ennyi telik ki belőlük? Egy majomtól sem várhatod el, hogy bonyolult matematikai egyenleteket oldjon meg.

Librarian: ha nem tetszik, nem tetszik, ennyi, ezt nem is kell megmagyarázni.
  • Librarian
    Bocs, igazad van... Engem is bosszantott a "fos" meg a "szar" jellegű két hozzászólás. Nyílván rájuk gondoltál, mikor irtad a hsz-t. Én kérek elnézést a nevükben, de magam sem tudnám megmondani, miért nem tetszik. Egyszerűen nem tűnik valami nagy számnak. Ennyi. Nem vagyok valami jó kritikus. :)
  • Quantumleap
    Akiknek nem tetszik, igazán leírhatnák bővebben, hogy miért nem. Baromira unom már az egyszavas negatív véleményeket.
  • dartois83
    Nem rossz félig, érdekes lenne, de most nem vagyok olyan "lelki állapotban", hogy még egy ilyen posztapokaliptikus sorozatot is el kezdjek nézni...
  • Librarian
    Feléig néztem... nem tetszett, hagytam a fenébe. :-)P
  • haxoror
    szar
  • Librarian
    Ma este meglátom, aztán majd én is hozzászólok egy velőset... :P
  • neoG
  • Tinman #3
    Szerintem is.
  • Mr Csé
    szar
  • Cat 02 #1