23
-
#23 Nekem nagyon bejön. -
#22 na igen. speciel pl. a szökéstől is sokat vártam, de még az első évadot sem bírtam végignézni.
szerencsére az hbo nemsokára adja a róma 2. évadját, úgyhogy nem maradok sorozat nélkül :) -
RedRiot #21 Hát ez elég szarnak néz ki. Szeretem a poszt-apokaliptik témákat, de úgy látszik itt nem ezen lesz a hangsúly. Hanem majd a tanítónéni meg a fekete plymouth-os gyerek románcán. Gondolom az epizód végén felbukkanó szőkeség is be kerül majd a "ki-kivel-fog-kefélni?" rejtélykör hálójába.
A benzinkútnál a polgármester beszéde olyan szar volt hogy elkezdtem szégyellni magam hogy ilyeneket nézek. Rendezés/fényképezés/zene inkább a Váratlan utazáshoz passzolna mint egy poszt-nukleáris sztorihoz. Fos ez, remélem elkallódik este 11 utánra. -
winnie #20 22.00-től volt, aztán bejött elé egy fél órás rém rendes család, vagyis nem a 4400-at tolták.
és, ami a fontosabb, azzal, hogy egy sorozatot későbbre pakolnak, lehet, hogy jót tesznek vele. (ld. hősök). mondjuk a 4400-nak mindegy volt, hiszen azonnal bukott itthon -
#19 Szerda 22.00? Hmm, a 4400 is így indult, majd olyan későre tették már, h épeszű ember akkor már inkább elmegy aludni, pláne ha másnap meló... TV2 egyre csak süllyed és süllyed... -
haxoror #18 Ritkán szoktam lehúzni sorozatokat de ez szerintem elég szar.
Ha azért érdekelne mert postapoc (engem ezért érdekelt volna) akkor NE nézd meg, amúgy meg ízlések és pofonok, SZERINTEM szar. -
winnie #17 folytatódik és sokak szerint sz*r, sokak szerint király. tavaly a warezkörökben a 2. legnépszerűbb volt a heroes után az országos sorik között., ez beszédes. -
#16 azt mondod el se kezdjem? -
#15 Nem is olyan rossz. Az első két részt hirtelen megnézve egész jó. -
haxoror #14 Most kell magyarázni vagy mégsem?
majom... -
haxoror #13 Helyesesen tetted hogy elnézést kértél a nevemben viszont a fűvet is nyírd le a kertemben és mosd le a kocsimat is ha már ilyen hiperaktív vagy. -
haxoror #12 Sok lelkizés, kevés postapoc fíling.
Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, nem véletlen hogy egyszer már cancel lett.
Szar. -
Csaba42 #11 Hát de ha csak ennyi telik ki belőlük? Egy majomtól sem várhatod el, hogy bonyolult matematikai egyenleteket oldjon meg.
Librarian: ha nem tetszik, nem tetszik, ennyi, ezt nem is kell megmagyarázni. -
Librarian #10 Bocs, igazad van... Engem is bosszantott a "fos" meg a "szar" jellegű két hozzászólás. Nyílván rájuk gondoltál, mikor irtad a hsz-t. Én kérek elnézést a nevükben, de magam sem tudnám megmondani, miért nem tetszik. Egyszerűen nem tűnik valami nagy számnak. Ennyi. Nem vagyok valami jó kritikus. :) -
Quantumleap #9 Akiknek nem tetszik, igazán leírhatnák bővebben, hogy miért nem. Baromira unom már az egyszavas negatív véleményeket. -
dartois83 #8 Nem rossz félig, érdekes lenne, de most nem vagyok olyan "lelki állapotban", hogy még egy ilyen posztapokaliptikus sorozatot is el kezdjek nézni... -
Librarian #7 Feléig néztem... nem tetszett, hagytam a fenébe. :-)P -
haxoror #6 szar -
Librarian #5 Ma este meglátom, aztán majd én is hozzászólok egy velőset... :P -
neoG #4 jó -
#3 Szerintem is. -
#2 szar -
Cat 02 #1 22 után :S váá