Szekeres Viktor

Sutba dobja régi műsorait a Hír TV

Magyarország vezető hírtelevíziója megújuló arculatot hirdet hétfőtől és vadonatúj műsorokat. A nem különösebben nagy hírtévés piacon minden bizonnyal ezzel megszilárdítja helyét a jobboldali kötődésű médium.

A Magyar Nemzet információi szerint a csatorna nézői egy arculatában, műsorstruktúrájában teljesen megújult Hír Televíziót látnak majd hétfőtől - ígérte Gajdics Ottó, a társaság vezérigazgató-helyettese. Elmondása szerint sokkal szebb, modernebb arculattal jelentkezik a Hír TV - és sok új műsorokkal, melyektől természetesen új nézőket is remélnek.

Többek között a reggel hét órási adásokból elhagyják a hosszas stúdióbeszélgetéseket - helyettük szolgáltató jellegű hosszú híradót láthatunk. Az esti műsorsáv is teljesen új formában próbálja csábítani a nézőket - ez fél ötkor kezdődik a Paletta című félórás műsorral, amelyben művészettel, zenével, filmmel, fesztiválokkal, kulturális rendezvényekkel foglalkoznának - Kurucz Éva műsorvezetésével.

A szokásos Híradót követően pedig Csintalan Sándor Vonalban címmel interaktív műsorral jelentkezik hétfőtől csütörtökig környezetvédelmi, fogyasztóvédelmi, egészségpolitikai és oktatáspolitikai kérdésekről. Emellett a vezető szerint nagyon érdekes kezdeményezés lesz az Ősök tere, melyben megpróbálják a XX. század történelmét oly formában bemutatni, hogy lássuk, mindazok a folyamatok, amelyek a mindennapjainkat érintik, hogyan gyökereznek a múltban, miként determinálódnak a XX. század történelme által

Természetesen a hétvégi műsor is megújul, szombaton Csermely Péter portréműsora indul el Sziluett címmel, amelyben ismert emberekkel készít mélyinterjúkat az újságíró. Vasárnap viszont továbbra is látható lesz a Kontraszt, a Keresztmetszet és a Hírvilág - azonban mindhárom produkció új köntöst kap.

Az említettek mellett még a csatorna sztárműsorvezetőjének, Borbás Máriának is indul két új műsora, ezek kilétét azonban egyelőre még a titok leple fedi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mr Csé #4
    :O
  • OliApa #3
    Sajna, csak 24 órából áll egy nap. De már egy ideje érett a változás, hiába jó a műsorszerkezet, változtatni kell, mert a nézők megunják. A Péntek 8 a kedvencem, tetszik a fanyar stílusa.
  • zola2000 #2
    Jah, péntek 8 csintalan. De a hosszú stúdió beszélgetéseket sem kellene teljesen elhagyni.
  • Brainpumper #1
    Remélem a Péntek8 marad. Nekem az a hét fénypontja, imádom :)) Bayer Zsolt RULZ