Szekeres Viktor

Megérkezett a TV2 várva várt vetélkedője

Nemcsak a televízióban, hanem város- és országszerte óriásplakátokról is értesülhettünk arról, hogy augusztus 24-én pénteken 21.00-tól kell letennünk mindent, ami kezünk ügyében van és beülni tévéképernyők elé.

A televíziókat leginkább érdeklő nagy kérdés már csak az, hogy hányan fogják az Okosabb vagy, mint egy ötödikes című vetélkedőt választani és hányan voksolnak majd Steven Seagal mozifilmjére, a Félholtra.


A TV2 ugyanis az eddigi szokásaitól eltérő módon legfrissebb vetélkedőjét, a bukott Egy a 100 ellen helyett vásárolt amerikai formátumot nem napi rendszerességgel, hanem hetente fogja adni, mégpedig ugyanígy péntekenként. A rém egyszerű formátum alapján pedig az nyerhet akár milliókat is, aki felkészültnek érzi magát az általános iskola első 5 osztályának anyagából.

Műsorvezető, ahogyan azt megszokhattuk, a TV2-es néző közvéleménykutatások listájának egyik állandó éllovasa, Till Attila lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hellion #29
    Az anyád a szerencsétlen te kis taknyos pöcs, vegyél vissza mert megkereslek...
  • zyppy #28
    ja előre is htx
  • zyppy #27
    a gyerekek neveit nem tudja valaki?
    kéne
    jelenleg ennyit tudok:
    (a képen sorban)---,andris,luca,---,---
  • DjDano #26
    És Vágó Pityu vetékedőjét várom... a tv2 örök vesztes marad nálam
  • kernerster #25
    Hát mostan elmondom. Anyám felsős tanár, és a kolléganője mondta neki hogy a gótikus meg minden az hatodikas anyag. Ennyit a tv2-ről....Csak a House maradt.....
  • axaard #24
    Sony500 a mags-mély hangrendű kérdésben még gy hibát talált: idegen eredetű szavakat nem soroljuk így be. (ne negem szidjatok, ha netalántán nem így van, halvány lila fingom nincs hozzá)

    Amúgy bunda. Vagy valami elit iskolából válogatták ki őket. Vagy egyháziból (:-D).4.-es Rajz, Gótikus templomok homlokzatántalálható ablakok... Nekem 7.-ig nem tanítottak ilyet :-D Mondjuk rajztanáraim is olyanok voltak :-D

    Az 5.-es mögül meg hiányzik egy pont. És a középső kiscsaj tényleg írtó debil fejjel rendelkezik.
  • MrPrise #23
    Az is lol kérdés volt, hogy magas vagy mély hangrendű-e a nem tudom milyen szó. Kiderült hogy vegyes. Teljesen úgy nézett ki mintha hibás lett volna a kérdés.
    Kb ennyit néztem belőle :-)
  • lucifercsira #22
    Én nem akarok kötözködni de az első csaj által játszott játékban a matematika kérdésre hibás válaszok érkeztek. Ugyanis az volt a feladat, hogy soroljuk fel azokat a számokat, amelyekben a százasok és egyesek helyén 4-es van, a tizesek helyén meg kevesebb, mint 3. A válasz (szerintük): 404, 414, 424. DE DE DE DE DE DE DE DE a feladat szövegében nem volt említve hogy csak háromjegyű számok szereplhetnek, tehát végtelen sok ilyen szám van, mert az eredeti feltételnel megfelel az összes olyan szám ami 404-re, 414-re, vagy 424-re végződik. Gyengébbek kedvéért: 123456789404 is jó meg a 99999999999999999424 is ..........
  • 0Hanga #21
    Hát nem tudom de mi nem tanultunk nagyon csillagásztot.
  • assdf #20
    Nem az a baj hogy mindent tudták, hanem hogy a müsor nem arra megy ki hogy mit tud egy felnőtt meg mit egy gyerek, hanem hogy égessük a felnőtteket.
    A gyerekek meg (főleg a fiuk) olyan beképzeltek hogy mind megérdemelne egy nagy pofont. Persze biztos erre vannak hangolva.
    Az is fura hogy amikor a felnőtt jó választ mond nem mutatják meg a gyerek irását.
    Amikor megkérdezték a srácot a balti tengeres kérdésnél hogy egyetért-e a felnőttel rendesen megremegett az igennél a hangja ebből is látszott hogy fogalma sincs.

    De előre le vannak zsirozva a kérdések és ez baj. Ennyi erővel odatehettek volna egy 5 hangszórót is a padokba gyerekek helyett aztán távolról valaki felolvashatta volna az előre kidolgozott válaszokat.
    A hangszórókra meg ráirhatták volna hogy jancsi pista juliska