Ötvös Tibor

Roland Emmerich Fantasztikus utazása

A Godzilla, A függetlenség napja és a hamarosan mozikba kerülő 10,000 B.C. direktora, Roland Emmerich készíti a klasszikus Fantasztikus utazás feldolgozását a 20th Century Fox számára.

Roland Emmerich készíti a Fantasztikus utazás című klasszikus sci-fi remakejét a 20th Century Fox számára. Az 1966-os film feldolgozásának forgatókönyvét A nemzet aranyát is jegyző Marianne és Cormac Wibberley készíti.


Egy kép az eredeti filmből

A film története szerint egy tudós szervezetében vérrögöt találtak, mely szép lassan halálát okozza. Ennek elkerülése érdekében öt társát lekicsinyíti és egy apró hajóban saját véráramába küldi őket a rög elpusztításának érdekében.

Az eredeti rendezője Richard Fleischer volt, a két főszerepet pedig Raquel Welch és Donald Pleasence alakította. Emmerich jelenleg a 10,000 B.C. utómunkálataival foglalatoskodik, melyet 2008. március 7-én küldenek a mozikba. A Fantasztikus utazás forgatását azonban még az idén megkezdik, jelenleg a főszereplőket keresik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pauly #6
    Jaja,jó kis film volt az szvsz :)
  • Librarian #5
    A Dennis Quaid film inkább vígjáték volt és a hangsúly sem teljesen az emberi szervezetbe került izé... "űrhajón" volt, hanem azon, hogy a csóka menekül, mert el akarják kapni, meg ilyenek. De szerintem vicces volt. :)
  • johnnie_walker #4
    Úúú hogy paráztam ezen a filmen gyerekkoromban (még dédszüleim ff tévéjén láttam valamikor a 80-as évek elején... szerintem nem is tudták mit engednek megnézni :)). Van egy rész amikor a fehérvérsejt ráfolyik a csóka fejére, na attól nagyon kész voltam.

    A Dennis Quaid-es film eléggé gyenge volt ehhez képest.
  • kandeláber #3
    És azt se feledjük, hogy Isaac Asimov regényének adaptációjáról van szó! :)
  • Seth #2
    Igen, igen, hasonló, és imádtam, ez is tetszeni fog már előre tudom
  • Wittgen #1
    Mintha ezt már láttam volna Dennis Quaid főszereplésével is...