Ötvös Tibor

A Disney év végi bemutatói

A Disney nyilvánosságra hozta, mely filmeket kívánja 2007 végén a mozikba küldeni. Mind a négy film komoly siker lehet, ám a legnagyobb bevételre mégis A nemzet aranyának folytatása a legesélyesebb.

Akkor lássuk sorban az egeres alkotásokat. Szeptember 28-án jön a The Game Plan, melyben Dwayne "The Rock" Johnson komédiázik egy kicsit. A történet szerint az egykori pankrátor karaktere, Joe Kingman élete maga a tökéletesség: milliókat keres, élete egy hatalmas buli, ráadásul csapatának egyik legnépszerűbb alakja.


A Boston egy ilyen hátvéddel akár a bajnoki címre is esélyes lehet, ám egy váratlan esemény mindent romba dönthet: kiderül, hogy Johnstonnak van egy hét éves kislánya - egy egyéjszakás kaland gyümölcse. Ettől kezdve kénytelen a bulizós, randizós és focizós életét lecserélni egy balettórára járós, esti mesélős, babázós létformára.

A második egy újabb vígjáték, a főszerepekben pedig Steve Carell és Juliette Binoche. A Dan in Real Life október 12-től látható az amerikai mozikban. A romantikus vígjáték főhőse egy özvegy rovatvezető, név szerint Dan Burns, aki a kapcsolatok igazi ismerője. Saját életében azonban nem tud túllépni neje halálán.


Ám egy nap betoppan életébe egy újabb boldogság lehetősége: a testvére barátnőjének személyében. A vígjátékot Peter Hedges rendezte, aki eddig olyan filmek forgatókönyvét készítette, mint az Egy fiúról vagy a Gilbert Grape. Szóval elképzelhető, hogy nem egy bugyuta filmecske készül.

A harmadik a Bűbáj, mely egy meséről szóló mese. A történet szerint Giselle, egy mesevilág leggyönyörűbb fiatal lánya szerelemes lesz a szépséges hercegbe. A gonosz királynő azonban nem nézi jó szemmel eme frigyet és a való világba űzi a lányt. Manhattanben találkozik a jóképű ügyvéddel, aki szárnyai alá veszi őt.


Ám a herceg nem bírja szerelme nélkül és ő is átlép a mi világunkba. Őt követi a gonosz anyja is, aki továbbra sem látja szívesen fiát egy egyszerű lány oldalán. A főszerepekben Amy Adams, Patrick Dempsey és Susan Sarandon lesznek láthatók.

Végül jöjjön a legnagyobb sikerre számítható akciófilm, A nemzet aranya 2. A Nicolas Cage főszereplésével készült filmről már írtunk korábban is, ám nemrég megjelent a film legújabb előzetese, melyet alant lehet megtekinteni. A film december 21-én debütál Amerikában.


A történet középpontjában Abraham Lincoln gyilkosának, John Wilkes Booth-nak a naplója áll, melyet a végzetes tett másnapján meg is találtak. Csakhogy a memoárból hiányzott 18 oldal, mely egy világszintű összeesküvést tartalmaz - állítólag.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Librarian #3
    Hát a Game Plan-en és az Enchanted-en biztos hülyére fogom röhögni magam (csakúgy, mint az előzetesükön! :D)
    Nem tudom, nekem a Nemzet Aranyának már az első része sem tetszett. Egyszerűen... nem volt valami nagy szám. Vígjátékok viszont mindig jöhetnek! :)))
  • windoki #2
    A nemzet aranya 2 érdekes lehet... Remélem méltó utódja az első résznek!
  • Wittgen #1
    Hú, de utálom az olyan fos amcsi filmeket, amikben a fószer/csajszi összejön a tesójának nőjével/pasijával, aztán a film végére meg minden heppy end. A valóságban asszem inkább jó kis családi belviszály és bunyó lenne a dologból.