Szekeres Viktor

Múmia 3 - kitűzték a dátumot

Sokak kedvence volt a két Múmia-film, mely feltámasztott egy, az Indiana Jones óta tetszhalotti állapotban leledző mozis műfajt, a nagyköltségvetésű, nagyszabású kalandfilmét. A kisebb szünet után jön a folytatás - már egy évet sem kell várnunk.

Az első rész hatalmas kritikai és közönségsikerét egy kevésbé jól sikerült második követte, de az új Indiana Jones-film árnyékában elkezdődtek a Múmia 3. epizód forgatásának előkészületei. Eleinte úgy volt, hogy Breandan Fraser és Rachel Weisz is visszatér és megismétli szerepét, de idővel Weisz kivált a produkcióból, így helyére Maria Bello ugrott ba, majd a stábhoz csatlakozott jet Li is. A filmet Rob Cohen fogja rendezni, az első két mozi direktora Stephen Simmers a producer teendőket látja majd el.

A film premierjét okosan, a májusra időzített Indiana Jones 4-től távol, 2008. augusztus 1-re tűzték ki. A film címe a jelenleg állás szerint The Mummy: Tomb of The Dragon Emperors lesz, vagyis Múmia: A sárkánycsászárok sírja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 0Hanga #11
    Ha Arnold Wooslo lesz a Múmia akor engem érdekel. Szerintem ő érte a legtöbbet a többi részben is.
  • 1Obi1 #10
    Az első rész az egyik kedvencem, csak remélem a kissrácot kihagyják ebből a részből, ő rontotta el a 2. részt is - bár most már 16 éves, lehet hogy fejlődött a színészi teljesítménye.
  • winnie #9
    a lényeg, hogy az egy dolog, hogy valaki elsírja magát, hogy "jajj, ha lesz, nem nézem meg" (aztán, ha mégis megnézi, akkor egy robot, egy prostituált, aki rinyál előtte) - és másik, ha a szomszéd tehenét döglesztené. engem érdekel a film, pl. (ilyen alapon sírni lehetett volna atransformers előtt, meg minden film előtt, hogy elrontják)

    de vegyük észre, hogy az emberek imádják a folytatásokat. aki nem, az a többi 280 film közül is tud választani.
  • winnie #8
    pauly: "Pff te mindig csak ezzel jössz?"

    fától az erdőt? én csak akkor jövök ezzel, ha más elkezd jönni azzal, hogy "miért, miért?"

    "Vannak akiknek nem mindegy,hogy egy rossz folytatással tönkreteszik az előző részeket"

    1. felőlem lehet bármilyen a T3, attól a T1 nem lett rosszabb.
    2. igen, éppen erre céloztam. vannak akiknek. de azok miért sírnak ilyenkor, mintha hollywood nekik csinálná a filmeket? nem kicsit hat önzőségnek. (meg, te is megnézted a T3-at, akkor meg? nyilván azért nézted meg, hogy hátha jó lesz. minden filmet azért nézünk meg - minden filmben benne van, hogy 10/10 és, hogy 1/10 lesz. a múmia 3 lehet, hogy szanaszét veri az első 2 részt. lehet, hogy nem.)

    "De persze kit érdekel a lényeg,hogy annak a kevésnek tetszett,és miért akartuk volna elvenni tőlük az élvezetet... "

    kevésnek? attól, hogy neked nem tetszett még milliós dvd-eladásokat produkált a film (direkt írok dvd-t, mert az mégis csak jobban tükrözi egy film tetszési fokát, mint a mozibevétel.) még az imdb-n is 6.8, ami teljesen korrekt.
  • uTomi #7
    Szerintem meg winnie-nek igaza van. Nekem a kettő is tetszett és a 3.at is meg fogom nézni mert egyszerűen szeretem ezt a témát. Ha téged meg ennyire zavar hajrá szervezz tüntetést.
  • Royal84 #6
    Hát, nem tudom...nekem a 2. rész nem igazán tetszett, mert rengeteg tök ugyanolyan jelenet volt benne, mint az 1-ben. Pl: homok+arc - víz+arc; repülő - hőlégballon; a végefelé ugyanaz a mondat hangzik el, csak a jelenet más egy picit; stb.
  • Wittgen #5
    Szerintem mind a múmia1, mind a múmia2 filmek olyanok, amiket bármikor, bármennyiszer meg tudok nézni, mert nagyon szórakoztatóak. Én örülök, hogy lesz 3. rész.
  • pauly #4
    Pff te mindig csak ezzel jössz?
    Vannak akiknek nem mindegy,hogy egy rossz folytatással tönkreteszik az előző részeket vagy nem,ha nem is szó szerint.Ott van akkor a T3,akkor azt is jó hogy megcsinálták,mert biztos sok embernek tetszik,de mégtöbb embernek nem...De persze kit érdekel a lényeg,hogy annak a kevésnek tetszett,és miért akartuk volna elvenni tőlük az élvezetet...
  • zberta #3
    nem írta hogy zavarja! a 2 sem volt sokkal rosszabb mint az 1 sztem (bár felülkerekedhetett volna az 1-en)
    vasárnap délutáni családi popcorn kaladfilm mind a 2 és gondolom a 3 is az lesz!
    bár az ide folytatásdömpingből kiindulva lehet ez is elég vacak lesz!
  • winnie #2
    a nézők miatt. azok miatt, akik meg fogják nézni.

    annyira egyszerű a képlet. téged nem érdekel, nem fogod megnézni. engem például igen, megnézem. de téged miért zavar, hogy más szeretné megnézni a filmet? haljon az a szomszéd tehen?