Szekeres Viktor

Szökés 3. évad: kitűzték a premiert

Idehaza az RTL Klubon az egyik legnézettebb sorozatnak számított, s bár Amerikában közel sem ilyen népszerű, minden bizonnyal sokaknak örömet okoz a hír, miszerint megvan, hogy mikor is indul a 3. évad.

Bár itthon egyelőre még a legtöbben nem tudják, hogy mi történt Michaelékkel a Fox Riverből való szökés után, egyelőre sajnos nincs információnk arról, hogy az első évad fináléját néző 1,45 millió néző mikor kapja meg pontosan a nyár végére, őszre beígért folytatást, az már eldőlt, hogy Amerikában mikor indul a 3. évad.

A szeptember 17-i hétfői napot lehet piros filctollal felvésni a naptárakban, ugyanis ekkor derül ki, hogy pontosan mekkora galibába is keveredett a meglehetősen válságos körülmények közé jutó Scofield. A Fox a tervek szerint a 3. évadot ismét két részletben vetítené, egy december-januárra iktatott tél szünettel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #8
    Nem vicces, hogy egy nem fizetős adón vetített ingyenes adást warezel.

    A 2. évad meg nem 3 éve volt, hanem 1, és az augustus végén kezdődött.
    Amúgy nemtudom milyen többi sorozatról beszélsz. Én csak a lostnál hallottam ilyen hopp 1 hónap szünet, hopp egy pár ismétlés meg ilyesmi. 24-nél pl nemnagyon van ilyen.
  • winnie #7
    1. egy szünet lesz.
    2. örülj neki, hogy az a szünet rövidebb lesz.
    3. örülj neki, hogy a prison break nem úgy megy, mint a többi sorozat, hogy pár új rész, 3 ismétlés, majd 2 új rész, 2 ismétlés rész, stb,
    4. minden sorozat szeptemberben indul, csak annno 3 éve a fox bepróbálkozott az augusztussal. nem jött be.

    5. valljuk be, hogy azért vicces valahol, hogy még a magyar warezelőnek áll följebb:)
  • Sanyix #6
    mi a rákért ilyen későn folytatják? Múltkor augusztus végén indult. És így is tele lesz többhetes szünetekkel mint eddig. Mit huzzák má.
  • WinG #5
    PC Dome fórumán olvastam talán, franc se emlékszik :) de legalább bejött.
  • ProGabe #4
    mindig,minden ilyen cikknél valaki leír egy ehhez hasonló mondatot -.-

    egyébként nem kell nagy jósnak lenni akkor,amikor kijelenti valaki hogy egy sorozat szeptemberben folytatódik,igaz most kellett,lévén pár nappal ezelőttig nem lehetett tudni,hogy a FOX szakítva a hagyományival nem augusztusban kezd premierezni,de kétlem hogy a forrásod(ugyebár most "az ellen lépek fel",nem ellended) már tudta ezt...
  • WinG #3
    kb 1 hónapja olvastam, hogy szeptemberben folytatódik.
  • kumica #2
    Már nagyon várjuk.
  • Denniske #1
    Dedúrva