Ötvös Tibor

Indy akcióba lendül

Steven Spielberg feltette az első olyan videót a készülő új Indiana Jones filmből, melyben a főszereplő, Harrison Ford hosszú kihagyás után ismét a klasszikus kalandor szerelésében látható.

Nemrég láthattuk, ahogyan Steven Spielberg megkezdi a régóta várt új Indiana Jones film forgatását és pár képkocka erejéig bepillantást nyerhettünk pár jelenetbe is. Akkor sajnos a főszereplő, Harrison Ford még nem tűnt fel és ez sajna kis csalódást okozott a rajongóknak. Ám Spielberg szerencsére "észbe kapott" és alig pár nappal később kijött egy felvétel, melyben már Indiana Jones a főszereplő.


Az eddig kikerült képek alapján bizony egyesekben komoly kétség támadhatott, hogy a színész már kiöregedett a kalandor régész szerepéből, ám a kisfilmben szerencsére Ford remek formában van. A történet továbbra is titok. A bemutató 2008. május 22-én lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #8
    szegényke, alig áll! :)
  • Nyiri #7
    Ahogy lentebb irtak 2 forgatokony van. Egyebkent a regi Indy reszek is a forgatas alatt valtoztak. Spielberg, Lucas es a producerek folyamatosan talaltak ki uj otleteket es ugy valtoztattak a torteneten. A fo szal megmaradt lenyeges dolgok nagyon eltertek az eredetitol. Megis milyen jo trilogia lett. Ez a film azert lesz jo amiert a regiek is azok voltak. Elvezettel csinaltak a keszitok. Az Indy trilogia diszdobozaban van egy 4. DVD amin a werkfilmek vannak. Iszonyat jo hangulat lehetett a forgatason.
  • Kozma89 #6
    két forgatókönyvet írtak eleve Indy apjával/nélkül
  • Inquisitor #5
    Én azon aggódom, hogy eredetileg benne lett volna Indy faterja, de Connery nem vállalta, mert már nem dolgozik, erre zokszó nélkül kiszedték a sztoriból. Akkor mennyire lehet kész és épkézláb a forgatókönyv, ha csak így ki lehet hagyni egy egy karaktert?
    A fiára viszont kíváncsi leszek mit domborít
  • BobaFett #4
    Jaj, de várom már ! Kár hogy valószínű gyengus lesz
  • RadyR #3
    http://www.youtube.com/watch?v=NyHfMt7jumw
  • bertino #2
    én is, de ez tipikus neszesemmifogdmegjol
  • 0ckH4M #1
    Én már várom nagyon.