Szekeres Viktor

Időutazás a Hősök után

Az NBC, a Heroes anyacsatornája, egész évadban nagy gondban volt, hogy milyen sorozattal próbálja meg a meglehetősen nagy nézettséggel rendelkező Hősök sikerét meglovagolni, de minden eddigi próbálkozása kudarcot vallott.

Sem Aaron Sorkin drámája, a Színfalak mögött, sem az ír maffiózókról szóló The Black Donnellys, sem pedig Ashton Kutcher legújabb reality-je, a The Wedding Crashers nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Így az NBC abba a helyzetbe került, mint az ABC a Losttal és a Grace klinikával: nem tud olyan műsort, sorozatot mögéjük rakni, ami érdekelné a felvezető sorozat nézőit.


Ezért is kerülhetett be a hétfő esti Heroes mögé az NBC által berendelt egyik újonc sorozat, a Journeyman, melyet Kevin Falls készített. A sorozat a Heroes-rajongó tinikorosztály ízlését leginkább kiszolgálva az időutazós tematikára fog épülni és egy San Fransisco-i újságírót állít a középpontba, aki ki tudja hogyan, de elkezd ide-oda utazni az időben - legfőképp a múltba. Az utazgatásai során problémákat old meg és megpróbálja nem összekuszálni a tér-időkontinuumot, de közben a jelenben is magyarázatot kell találnia a gyakori eltűnéseire.

A sorozat főszerepében a Rómából már ismert Kevin McKidd tűnik fel, s mellette Moon Bloodgood, Reed Diamond, Charles Henry Wyson és Gretchen Egolf lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Teppik Amon #6
    a kérdés az hágy NÁLUNK mikor lesz látható?
  • Lyan Kyj #5
    Mikor indul a Journeyman?
  • AZTA #4
    ja köszi, nem tudtam hogy már ezen a héten is ismétlés volt :D
  • ProGabe #3
    annyira,de annyira utálom az ilyet,amikor feltűnik egy cikkben egy név,és nem írnak mögé semmi referenciát.tudom,itt az internet,meg tudom nézni,de legyetek már kicsit informatívabbak,és ezáltal hatékonyabbak t. cikkírók.én meg hadd legyek kicsit szőrszálhasogató,szóval:ki a f@szom az az Óz,őőő akarommondani Kevin Falls?
  • winnie #2
    jaja, nem ő. az ismétléseket nem szinkronizálták újra. az eredeti szakácsis szinkron ment.
  • AZTA #1
    de ide tartozik de azért megkérdem: igaz hogy a tegnapi dr house-ba már nem kulka volt a szinkronhang??