Szekeres Viktor

Helyszínelők: Nálunk is jön a legújabb évad

Bár a hetedik évad volt az, amikor a Helyszínelők elvesztette az Amerika legnézettebb sorozatának járó címet, de akik már látták, egybehangzóan állítják, hogy a sorozat sikeresen megújult.

A nézettsége ugyan visszaesett, mivel az ABC egy merész lépéssel a második legnézettebb sorozatot, a Grace klinikát küldte Grissomék ellen, de ettől függetlenül még így is heti 20 millió ember figyeli a vegasiak nyomozásait hetente, mely még mindig jóval több, mint a többi sorozat esetében.


A hetedik évad egyik újítása a CSI-ben, hogy a különálló esetek mellé egy átívelő szálat is behoztak a készítők, a "Miniature Killer" sztoriját, aki igazi nemezisévé válik Grissoméknak. S, ha mindez nem lenne elég, az eredeti tervek szerint a hetedik évad fináléjában az egyik helyszínelő csúnya halált halt volna általa, mivel a való világban túlzott anyagi követelésekkel lépett fel.

Úgy tűnik, hogy a perpatvar azonban megoldódott, a nevezett helyszínelő inkább nem ment el a haláljelenet forgatására és vissza is térhet a 8. évadra. Addig is mi augusztustól, csütörtök este 9 órától izgaulhatunk a Helyszínelők kalandjain. A Viasat 3-on.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RedStorm #3
    kicsit spoiler-es ez a cikk nem?
  • winnie #2
    színházazott 3 rész erejéig, engedéllyel.
  • Magoo #1
    Keringtek olyan hírek hogy Grissom picit "elhanyagolta" a sorozatot...ergó volt pár rész amikor nem volt benne egyáltalán. Igaz ez?