Szekeres Viktor

Megvan a Hősök új főgonosza?

Az első évadban mindenki Sylartől rettegett, de jó képregényes módra ő csak egy apró hal a gonosztevők óceánjában és még ő is el fog törpülni a második évadban feltűnő rosszfiú mellett, akit már úgy tűnik megtaláltak.

A hírek szerint egyrészt az Alias Julien Sarkjaként idehaza is nagyon jól ismert (és utált) David Anders csatlakozik a Hősök második évadához, másrészt pedig több egybehangzó forrás is állítja, hogy ő lesz "az a bizonyos" gonosztevő, akitől majd rettegnünk kell és, akinek a nevére megváltozik a rajngók nickje, s akinek az arca bekerül sokak avatárjába.


Anders szerepe, az előző évados Sylarrel ellentétben főszerep lesz (a 2. évadra Sylar is megkapta a főszereplő státuszt) és sokáig úgy tűnt, hogy ő fogja játszani Kane-t, a gonoszt, de hogy csak duplanevűség, névelhallás vagy más koncepció okozta a váltást, most az NBC-hez közeli álló források alapján Anders Kensei szerepében fog felbukkanni (nem nyomdahiba!), aki többek között arról ismerszik meg, hogy több, mint 1000 éves.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • raven505 #16
    Kane!!!
    Hmm! Szép Aztán egy meteroit csapodik a földbe, az olaszországi Tiber folyó mellet. :)
  • rgranc #15
    Hősök képregények:
    angolul: nbc.com/Heroes/
    magyarul: pl. kepregeny.net
  • magyarszurke #14
    ja,és az Aliasban sztem nagyon jót alakított
  • magyarszurke #13
    "Anders szerepe, az előző évados Sylarrel ellentétben főszerep lesz (a 2. évadra Sylar is megkapta a főszereplő státuszt) és sokáig úgy tűnt, hogy ő fogja játszani Kane-t, a gonoszt, de hogy csak duplanevűség, névelhallás vagy más koncepció okozta a váltást, most az NBC-hez közeli álló források alapján Anders Kensei szerepében fog felbukkanni (nem nyomdahiba!), aki többek között arról ismerszik meg, hogy több, mint 1000 éves."

    Ezt valaki fordítsa le nekem
    Meg tudná mondani valaki,hogy hol lehetne letölteni,megnézni Heroes képregényeket?
    egyszer már néztem őket,csak elfelejtettem,hogy hol(igen,már google-val is kerestem)
  • neoG #12
    beállítják a fényeket, alákevernek valami sejtelmes muzsikát, aztán mindenki bújik a takaró alá.tudnak ezek ám operálni
  • ProGabe #11
    pont ez a lényeg!a cikkben szereplő kép alapján kijelenteni hogy ő nem félelmetes pont ugyan ilyen,a fotós gondolom nem az mondta neki hogy vágjál gonosz képet,hogy majd az sg-sek elmondhassák milyen jó főgonosz lenne ez az ember...
    majd amikor ő is kivillantja a foga fehérjét(közben éppen Mohindert kínozza halálra),és akkor is ilyen szépfiús(?) ábrázata lesz,lehet szapulni,addig erről szerintem felesleges vitatkozni
  • Inquisitor #10
    Készemű szőke fehér arc fogja játszani Kenseit aki elvileg egy japán szamuráj? Lol.

    ProGabe, ez a kép nem fer az "anyuci kicsi fia" felállásban, ez olyan, mint ha Péterről egy "sebhelyes Péter rondán néz" képet tennél be ennek ellenkezőjeképpen. Azért Syler amikor mosolyog, vagy ideges, akkor tud ám eszméletlenül félelmetes lenni.
  • knightbali #9
    "majd a 3-4. évadban adná magát, hogy az egyik főszereplő forduljon át..."

    vagy fel.
  • barnie1990 #8
    Jó lesz ez.
  • var #7
    tiszta buzi