Szekeres Viktor

Ősszel jön a Csillagkapu-DVD idehaza is!

A legnézettebb scifi-sorozat Magyarországon, a legtöbb évadot megélt scifi-sorozat a világon, mely nem egy, hanem két testvérsorozattal és egy mozfilmmel is büszkélkedik és készül az újabb sorozat, miközben itthon végre megjelenik a DVD is.

A dvdextra.hu, kiadótól nyert információja szerint ugyanis már nem kell sokat várnia a rajongóknak, hogy idehaza is megjelenjen a Csillagkapu sorozat első évada DVD-n. A jelenlegi állás szerint novemberre várható kiadvány specifikációiról még semmit nem tudni, de feltételezhetően hazai eredeti szinkronnal és felirattal, természetesen angol hanggal és esetlegesen minimális extrával fog kijönni.

A mindenféleképpen hiánypótlónak nevezhető kiadás esetleges sikere (hacsak nem bukik...) remélhetőleg meggyorsítja a scifi műfajt képviselő sorozatok hazai megjelenését, hiszen bár a nagyközönség körében viszonylag kevéssé preferált sorozatműfajról van szó, a fanatikus rajongók szívét minden bizonnyal más tudományos-fantasztikus kiadványok is megdobbantanák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adorjan #11
    Nekem megvan az SG-1 1-8 évad
    nem mintha valakit is érdekelne
    de amúgy sirály a sorozat
  • Su0my #10
    Én csak azt sajnálom, hogy a filmet nem tudom sehol sem megvenni :S

    Kedvenc sorozat, elsők közt fogom megvenni, VÉGRE!!! VÉGRE megjelenik DVD-n!
  • DJ Boss #9
    Igen jó minőségben? :)

    kb. az első 2 évad szinkronját még szeretem is, a többi is elmegy, de amilyen TVrip minőségű hangja van az általad emlegetett verzióknak... Borzalmas.
    Az angol hang meg legalábbis én dualos verziómnál össze vissza dolby surround, 2 évad 5.1... a képet Div3 (!!!) lox-motionnal tömörítették leméretezve... szóval nincs egy összeszedett, fasza riliz, legalábbis sehol se találtam.

    De te tudod, neked mi a jó. ;)
  • Kagemusha #8
    Azert en kivancsi lennek, mennyire lesz pofatlan a kiado az arkepzesnel, mert egy esetleg tul draga ar eseten bukna, nem is kicsinyt!
  • hypno #7
    Kicsit mintha megcsúsztak volna a DVD kiadással, mert ha mpeg2-ben nem is, de igen jó minőségű DVDRip-ben, magyar és angol szinkronnal és felirattal az összes leadott rész megszerezhető.

  • Army1990 #6
    Talán, de az is lehet hogy az új készülő sorozatra gondolt a Universe-re. Persze az még csak tervbe van véve.
  • csuszi #5
  • Hooligan666 #4
    Sg1, SgA, Stargate: Infinity. Gondolom erre gondolt.
  • PrisonMan #3
    Nekem is csak az rémlik...
  • magyarszurke #2
    hogyhogy 2 testvérsorozat? én csak az Atlantiszról tudok