Szekeres Viktor

Új irányt vesz az NCIS - Tengerészeti helyszínelők

Idehaza az ismert bírósági döntés egyelőre még a toldott-foldott "helyszínelők" szócskát is lecsippentette a sorozat magyar címéből, azonban ezúttal az őszi, amerikai epizódokról van szó.

Míg idehaza a 2. évadát tudta le a népszerű nyomozós sorozat, addig az Egyesült Államokban a negyedik szezon fejeződött be elég nagy csavarintással. És ez az epizód volt a búcsúszimfóniája a sorozat készítőjének és az utóbbi 4 évadban e posztban az NCIS irányvonalát meghatározó Donald P. Bellisario-nak, hiszen többek között a Magnum és a JAG - Becsületbeli ügyek létrehozásáért is felelős író két társának, Chas. Floyd Johnsonnak és Shane Brennannek adja át a marsallbotot, ősztől a fent nevezett duó fogja napi szinten vezetni a kreatív folyamatokat.

A váltásra azért volt szükség, mivel a sorozat főszereplője és talán legnépszerűbb alakja, a Gibbs ügynököt alakító Mark Harmon többször is szóvá tette, hogy távozni kíván az NCIS-ből. Nincs ugyanis megelégedve Bellisario folytonos mikromenedzselésével, az utolsó pillanatokban megkapott fogatókönyv-részletekkel és az állandó túlórákkal, melyekkel nem ritkán 16-18 órásra duzzad a munkanapja a színésznek, akinek így egyre kevesebb ideje jut a családjára.

A váltással Bellisario beadta a derekát és beismerte, hogy a sorozat nagy valószínűséggel sehol sem lenne Mark Harmon nélkül, így békében váltak el a felek - Harmon nagy valószínűséggel a következő 4 évadát kezdi meg a tengerészet kötelékében, míg Bellisario újabb sorozat próbál sikerre vinni jövőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hungarikum1 #5
    Dodger Charger, az új modell.
    Itt a kép
  • vizi8 #4
    Nem tudja véletlenül valaki, milyen autóval közlekednek az NCIS-ben.
  • ldavid #3
    szerinted, én pl. a helyszínelőket nem bírom...
  • Laza #2
    Vele is, nelkule is borzalmas fos a sorozat :)
    Folleg ha a masik 3 helyszinelok sorozathoz hasonlitom ...

    A legidegesitobb benne az az idiota copfos csaj ... brrr.
  • ldavid #1
    Még szerencse. Nélküle tényleg nem lenne az igazi.